Aplodan akne yapar mı

Merhaba.15 yaşındayım,şu anda hardline amino 9000,whey protein ve cla one kullanıyorum. Whey ve amino yerine Muscletech Nitro-tech hardcore ve Muscletech aplodan kullanmayı düşünüyorum.Sizce herhangi bir sakıncası var mı?Teşekkürler

Kullanmayı düşünüyorum yazıyor dikkat ederseniz (:
zaten akne sorunum var bu yüzden üstüste soruyorum

Akneyi hiç bir besin yapmaz, erkeklik hormonunun fazla olması yapar. Alınan ek besinler hormon seviyenizi yükselttiği için akneye neden olabilir.

düşünceniz için teşekkür ederim fakat çoktan başladım.bu yüzden sadece yan etkilerini merak ediyorum.kabızlık gibi şeyler pek sorun olarak gözükmüyor fakat hormonel açıdan herhangi bir etkisi olup olmadığını bilmek istiyorum.teşekkürler

ayrıca evet yediklerimiz için direkt olarak etkili demiyor cildiyeciler. ayrıca aplodan için gene güvenli yazdıklarını hatırlıyorum bb.com da ama tabi gene de yaştan dolayı sorun olabilir

Tamam dermatologlar ne demişse benim için uygundur (: Teşekkür ediyorum

ama ordaki genel anlamda söylenmiş bir laftı,supplementlere çoktan başladım şeklinde.

yalnız yani özellikle sormadım. kendi cildim için gitmiştim beslenmeyle alakası yok demişti . özellikle aplodan bişey yapar mı diye sormadım o manada yani bişey olursa ben sadece söyleneni yazdım.

Back
Yukarı