Applied Nutriceuticals IGF-2

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 0 0,0%
  • Orta karar

Votes: 2 66,7%
  • Başarisiz

Votes: 1 33,3%

• Total voters
    3

SERCAN.

Üye
Merhaba,

Yurtdışından Applied Nutriceuticals'ın IGF-2 isimli büyüme horomonu tetikleyicisi satınaldım. Daha önce bu ürünü kullanan arkadaşlar var ise bitkisel içerikli bu ürün hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Syg,

Ürün hakkında bilgisi olan yok galiba:(

Eklentiler

• label-igf-2.jpg
    label-igf-2.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 653
  • igf-2.jpg
    igf-2.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 656
sercan bu şirket benim anladıgım kadarıyla yeni bir şirket ama bodybuilding.com dan okuduguma gore bu şirkey içinde olması gereken besin mineral degerleri açısından butun markalardan daha yuksek degerlere sahip. bu şirketin gene drive isimli urunu NO explode urunleri arasından en yuksek degerlere sahip urun. bu adamlar inanılmaz derecede genetik açıdan çok geliştirdikleri için urunlerini kotu bir urun olacıgnı sanmıorum ki bodybuilding.comdan okuduguma gorede en yuksek degerlere sahipmiş kendi klasmanındaki urunler açısından

ben de IGF-1 almıştım now markalı
ve bir başka markanın da binbir çeşit hormonunun olduğu bir hap
ancak bunlar çok düşük dozlardadır ve igf-2 zaten bir hormondur
insülin benzeri büyüme faktörü(etmeni) 2 dir bunun adı
insulin reseptörlerine bağlanarak hücre bölünmesini teşvik eder, daha fazla etki görmek amacıyla insulin direncinizi düşürerek insulin reseptör sayısını artırmalısınız
yani az karbonhidratlı bir beslenme ile bndan tam verim alabilirsiniz

Bende bu üründen sipariş vermeyi düşünüyorum. Etkileri nasıl? kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyiz? teşekkürler

Back
Yukarı