Arı 7 Tahlıllı Gece Maması ''Gainer'a boşa para vermeyin''

1.jpg
4.jpg

Arı Gece mamasında pirinç ve mısıra ekstra olarak glisemik indeksi düşük olan tam buğday, yulaf, darı, arpa ve çavdar tahıl karışımları eklenmiştir. Piyasadaki çoğu gainerdan çok daha iyi ve kaliteli içeriğe sahiptir ve fiyatıda (250gr 2.5 TL) gayet makuldür. %76 oranında kaliteli komplex karbonhidrat içermektedir. %9,40 protein ve ayrıca % 5.70 gibi iyi oranda diyet lif içerir. İçeriğinde karbonhidrat ve protein sentezinde önemli rolü olan 12 vitamin ve 6 mineral mevcuttur, detaylı içerik tablosunu ve hazırlanışını aşağıda görebilirsiniz.

2.jpg
3.jpg

Son düzenleme:
Seker icerigi hic mi yok? Sadece tatlandirici mi koyulmus?
Sadece tatlandırıcı var, üründe ekstra şeker ilavesi yok. Çok sade bi tadı var, pişirip yediğinizde şekersiz olduğunu tadından da anlayabilirsiniz. Piştikten sonra üstüne fındık, fıstık, badem eklemenizi tavsiye ederim tam bi enerji deposu oluyor. Yalnız kuruyemiş eklemeyi fazla abartmamanızı tavsiye ederim, çünkü bikaç gün sonra düz duvara tırmanabilirsiniz. Ayrıca tarçın ilave ederseniz hoş bi tat kazanıyor, tarçının kan şekerini dengelediğini de hatırlatmakta yarar var.

Son düzenleme:
Bircok gainerdan iyi)) saka bi yana goruntu guzel ama malesef nisasta formunda yani lifi vs ayrilmis. Maltodextrin gibi dusunun. Belki proteinle olabilir ama genede dogru icerik degil.

Eğer değerler gerçek ise mükemmel bir ürün. Takipteyim . Hemen alıp deneyeceğim. Sayın uykusuzburak duacınız olabilirim :)

Nerelerde bulabiliriz.
Carrefour, Real, Migros, A 101 Marketlerinde, Çağrı Süper Marketlerde mevcut.
Bircok gainerdan iyi)) saka bi yana goruntu guzel ama malesef nisasta formunda yani lifi vs ayrilmis. Maltodextrin gibi dusunun. Belki proteinle olabilir ama genede dogru icerik degil.
Herhangi bi labratuar analizi olmadan nişasta formunda ve lifi ayrılmış olduğunu nasıl anladınız çok merak ediyorum ???. Tüm kilo aldırıcılar gibi instant (suda çözünme) özelliği kazandırılması için ürün micronize edilmiş hepsi bu. Dünya'nın en çok satan gainer'larına bakın içeriklerinde yulaf, çavdar, buğday ve esmer pirinç gibi tahıllar bulunur tümü instant özelliğine sahiptir ve micronize edilmiştir. (Acemi ağzıyla sölemek gerekirse ''nişasta formundadır'')
Eğer değerler gerçek ise mükemmel bir ürün. Takipteyim . Hemen alıp deneyeceğim. Sayın uykusuzburak duacınız olabilirim :)
ARI markası 1945 yılından beri ülkemizde faaliyet gösteriyor. Ürünün ISO 9001 , ISO 22000 kalite belgeleri ve Tarım Bakanlığı Gıda Kayıt Tescil numaraları mevcut. 80'ler de doğanların çoğu bu markayı tanır ve ben dahil çoğu da zamanında bu mamaları tüketmiştir.

Sabahlarida yenip günlük karbonhidrat ihtiyaci karsilana bilirmi acaba bol vitamin kaynağı gibi duruyo

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabahlarida yenip günlük karbonhidrat ihtiyaci karsilana bilirmi acaba bol vitamin kaynağı gibi duruyo

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sabah tüketilmesi daha mantıklı çünkü içeriğinde sukraloz mevcut. Sukraloz vücut tarafından şeker olarak görülmesede, kimyevi açıdan bakıldığında bi nevi şekerdir. Vücut bunu sabah öğününde tolere edebilir fakat geç saatte tüketimi yetişkinler için ideal değildir.

bazıları bu ürüne nişasta formunda felan demiş ama gainerlerin içerğine bakın maltodextrin - dextroz dan yapılmıştır , yani şekere para veriyorsunuz (ben sadece kaliteli içerik mass-tech te gördüm darı,yulaf unu , kinoa vs. [reklam olmasın ama ] )
bu ürünün içeriğinde ne yazıyorsa aksi iddia edilmedikçe inanmak gerekir

Abi helal olsun yahu , vallahi iyi görmüşsünüz. Bugün birkaç kutu alacağım , gainer'lara bir sürü para vermektense. Vitamin - mineral desteği de var. Yalnız fiyat 3 liradan biraz daha fazla benim gördüğüm yerde.

Neye gore kaliteli karbonhidrat diyoesun icidekilere bakınca beyaz undan yapilmis karbonhidati beyaz ekmekten farki yok

@uykusuzburak Real avm a101 sincap adese vs gezmediğim market kalmadı sadece bu resimlerdekini bulabildim . Denemek için 2 paket aldım sanırım bahsettiğiniz bu ürün değildi .

Eklentiler

• sutlu.png
    sutlu.png
    101,1 KB · Görüntüleme: 1.018
  • sutlu.jpg
    sutlu.jpg
    237,2 KB · Görüntüleme: 990
@uykusuzburak Real avm a101 sincap adese vs gezmediğim market kalmadı sadece bu resimlerdekini bulabildim . Denemek için 2 paket aldım sanırım bahsettiğiniz bu ürün değildi .
Hayır bu değil içinde 7 tahıl bulunan gece maması olması gerekiyor, sizin aldığınız ürünün bu serisinde sadece pirinç unu ve vitamin mineral katkısı var.

a101 de göremedim.Acaba bu şubede mi yoktu.Bulan arkadaşlar olur ise paylaşırsa sevinirim
Benim A101'de bs'lik yaptığım dönemde regular satıştaydı ürün. Satış oranları yüksek olduğu için satıştan çıkarıldığını düşünmüyorum. Şubeden mağaza sorumlusu arkadaşla görüşürseniz sevkiyat gününü öğrenebilirsiniz.

iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Carrefour, Real, Migros, A 101 Marketlerinde, Çağrı Süper Marketlerde mevcut.

Herhangi bi labratuar analizi olmadan nişasta formunda ve lifi ayrılmış olduğunu nasıl anladınız çok merak ediyorum ???. Tüm kilo aldırıcılar gibi instant (suda çözünme) özelliği kazandırılması için ürün micronize edilmiş hepsi bu. Dünya'nın en çok satan gainer'larına bakın içeriklerinde yulaf, çavdar, buğday ve esmer pirinç gibi tahıllar bulunur tümü instant özelliğine sahiptir ve micronize edilmiştir. (Acemi ağzıyla sölemek gerekirse ''nişasta formundadır'')

ARI markası 1945 yılından beri ülkemizde faaliyet gösteriyor. Ürünün ISO 9001 , ISO 22000 kalite belgeleri ve Tarım Bakanlığı Gıda Kayıt Tescil numaraları mevcut. 80'ler de doğanların çoğu bu markayı tanır ve ben dahil çoğu da zamanında bu mamaları tüketmiştir.

Bebeklerin lif sistemi gelismemisdir. o yuzden bebek mamasında kullanılan icerik farklıdır. Genede bunları icerik kısmını okumadan soyluyorum. Instant veya mikronize diye bi isleme tutulmamıslardır. gainerlara %2-3 katarlar dogrudur. ama bebek mamasına degil.

Back
Yukarı