Ara egzersizlerin faydası yada zararı nedir sizce?

haftada 3-4 gün antreaman sistemleri için boşta kalan zamanlarda;mesela sabah kalkınca en fazla 10 dakika gibi 1 set şınav,1 set barfix vb küçük bi antreman yapmanın vucütta ne gibi durum meydana getirir..faydası yada zararı ne olur...
rocky türü filmlerde bile böle egzersizler görülüyor örneğin....

Rocky türü filimlerde görülüyor fakat Silvester Stallone o vücudu ağırlık çalışarak yapmıştır kesinlikle şınav çekerek değil ;) .

CENTAUR dedi:
Rocky türü filimlerde görülüyor fakat Silvester Stallone o vücudu ağırlık çalışarak yapmıştır kesinlikle şınav çekerek değil ;) .

Ben onu kastedmemiştim..
ona bakarsan onlar yoğun ilaç takviyeli çalışıyolar ya neyse...
benim kastettiğim yararı olmasa o filmlerde örnmek olmazdı...

filmler ornek teskıl etmek ıcın yapılmazlar.ozaman git kendini orumcege soktur ertesı gun kostum giyip damlarda gezın orumcek adam ne zaman olacagım diye :)
vucut gercekten ıdmanı saglam yıyorsa off gunlerde ek bır hareket yapmaya gerek yok.fazladan yormak sadece kasa verdıgın dınlenme surecını kısaltır ki buda ıstenmeyen bır durumdur.sadece abdomınal egzersızlerı tek bır gunde yapmak ve bunuda agırlgıın olmadıgı off gunlere getırmek daha mantıklı bır yaklasım olur.

guardbody dedi:
filmler ornek teskıl etmek ıcın yapılmazlar.ozaman git kendini orumcege soktur ertesı gun kostum giyip damlarda gezın orumcek adam ne zaman olacagım diye :)
vucut gercekten ıdmanı saglam yıyorsa off gunlerde ek bır hareket yapmaya gerek yok.fazladan yormak sadece kasa verdıgın dınlenme surecını kısaltır ki buda ıstenmeyen bır durumdur.sadece abdomınal egzersızlerı tek bır gunde yapmak ve bunuda agırlgıın olmadıgı off gunlere getırmek daha mantıklı bır yaklasım olur.

Eyvallah bilgiler için..
bu arada filmleri örnek göstermemede fena taktınız.. :badgrin:
abdominal ne demek bilmiyorum ama sanırım benim dediğim basit egsersizleri içeriyor...

DİGİMAX dedi:
guardbody dedi:

Eyvallah bilgiler için..
bu arada filmleri örnek göstermemede fena taktınız.. :badgrin:
abdominal ne demek bilmiyorum ama sanırım benim dediğim basit egsersizleri içeriyor...

Abdominal=karın/mide

öyle bi etkisini görmesin ama yapmamakdan iyidir. arkadaşın dediği gibi onlara karında ekle yapmamakdan iyidir her zaman kolay gelsin

Back
Yukarı