Ara verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar, bildiğiniz gibi lys yaklaşıyor ve hemen hemen 2 hafta kadar var. Bu iki hafta boyunca antrenmanı kessem her hangi bir hacim ya da güç kaybına uğrarmıyım ? Bunun yanında hastalığımdan dolayı 120-130 gr günlük proteinimi alamıyorum şu anda. yaklaşık 50-60 gr zar zor alabiliyorum her hangi bir kaybım olacak mı sadece 2 haftada ? Yaşım 19 Kilo 65 yağ oranı % 8 1 yıldır vücut geliştirme yapıyorum. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Pek bir kas ya da güç kaybı yaşıyacağını sanmıyorum en fazla %5 felan etkiler diye düşünüyorum performansını öyle kaslar 1-2 haftada erimez 1-2 haftada güç kaybı yaşamazsın canını sikma sınavına konsantre ol

Çok sağolun hocam bu beni çok rahatlattı zaten şınav mekik barfixle evde kaslara gerilimi göstericem az çok tekrar teşekkür ederim

1-2 haftada hacimsel acidan pek bir fark olmaz gucde bir miktar düşüş olur zaten evde ypatigin sinav ve bbarfix yaptigini korumaya yardimci olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı