• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

aralıklı 4aylıklık gelişim...

[/QUOTE]öncelikle s.a diyerek direk konuya dalıyorum.:lol:.2011 nisan-mays olmak üzere 2 ay salonda ve yazın 2 ay yüzerek son olarakda 2011 eylül -ekim olmak üzere 2 ayda salonda bu sporla uraştım..ilk zamanlrda kilo alamk için başlamıştım ama hiç bi gelişim görmediğim için 2 ay sonunda bıraktım 2 seferdede..sormak istedğim.. bu vücuttan bişiler çıkarmı hyper_hyper_Yorumalrınız benim için çok önemli iyi veya kötü yorum yapın lütfen :Dhyper_hyper_

BOY: 174
KİLO :60
KOL(SOĞUK):32
GÖĞÜZ(SOĞUK):95
BEL:80

Son düzenleme:
Resim koyarsan yorum yapabiliriz.

öncelikle s.a diyerek direk konuya dalıyorum.:lol:.2011 nisan-mays olmak üzere 2 ay salonda ve yazın 2 ay yüzerek son olarakda 2011 eylül -ekim olmak üzere 2 ayda salonda bu sporla uraştım..ilk zamanlrda kilo alamk için başlamıştım ama hiç bi gelişim görmediğim için 2 ay sonunda bıraktım 2 seferdede..sormak istedğim.. bu vücuttan bişiler çıkarmı hyper_hyper_Yorumalrınız benim için çok önemli iyi veya kötü yorum yapın lütfen :Dhyper_hyper_

[/QUOTE]

Eklentiler

• 111.jpg
    111.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 417
  • 222.jpg
    222.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 419
  • 333.jpg
    333.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 448
  • 444.jpg
    444.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 435
  • 555.jpg
    555.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 400
Boyuna göre zayıfsın 2 ay salonda antreman yapmışsın eğer devam edersen çok iyi başarı elde edebilirsin.Tabikide azim çok önemli. Zaten yemene dikkat ettiğin sürece kiloda alıcaksındır daha önünde çok yol var 8 veya 9 ay düzenli çalışma ve beslenme ile istediğinin elde edebilirsin bence.

öncelikle s.a diyerek direk konuya dalıyorum.:lol:.2011 nisan-mays olmak üzere 2 ay salonda ve yazın 2 ay yüzerek son olarakda 2011 eylül -ekim olmak üzere 2 ayda salonda bu sporla uraştım..ilk zamanlrda kilo alamk için başlamıştım ama hiç bi gelişim görmediğim için 2 ay sonunda bıraktım 2 seferdede..sormak istedğim.. bu vücuttan bişiler çıkarmı hyper_hyper_Yorumalrınız benim için çok önemli iyi veya kötü yorum yapın lütfen :Dhyper_hyper_

[/QUOTE]
kötü yorumlara açıksın demek.kısa ve net konuşayım.bu vücuttan cacık olmaz.devam etme evde örgü falan ör.

Aralıksız 4 aya bile yorum yapmak zorken sen aralıklı 4 aya yorum istiyorsun. Güzel antrenman ve beslenme bilgisi ile her vücuttan bir şeyler çıkar. 2 ayda bir gelişim göremezsin. Gelişim görmedim diye spor bırakılmaz.

Gelişim mi ??
Ben gelişim fln göremiyorum.. Senin yerinde olsam ilk olarak resimleri koyarken 40 kere düşünürdüm.. Ben sende vucüt olarak hiçbirşey göremiyorum..
Admine buradanda sesleniyorum başlık açma kurallarını tekrardan düzenlemelerini istiyorum üye 3 haftalık geliyor daha ortada fol yok yumurta yok vucüt nasıl diye başlık açıyor.. Biraz düşünerek mantıklı hareket etsek..
Sende vucüdun eseri yok ben birşey görmüyorum birde gelmişsin buraya 4 aylık aralıklı diye atmışsın.. Gereksiz yere işgal etmeyelim forumu
Saygılar..

Back
Yukarı