arama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CENTAUR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

CENTAUR

Guest
Forumda hatırladığım ve bildiğim başlıklar için bile arama yaptırdığımda çıkmıyor yani başlığı harfi harfine noktası noktasına girmek lazım herhalde, bence bu olmamalı arama bölümü bu haliyle pek kullanışlı değil bence o yüzden yeni üyeler hep hakkında yüzlerce başlık bulunan konuları açıyorlar.

Anahtar Kelimeleri Ara:
AND ile sonuçlarda bulunması zorunlu kelimeleri, OR ile sonuçlarda olabilecek kelimeleri ve NOT ile sonuçta olmaması gereken kelimeleri tanımlayabilirsiniz.
* işareti ile kelimenin bir bölümünü girip gerisinin bulunmasını sağlayabilirsiniz

Bunları denedin mi?

sarc4stic dedi:
Anahtar Kelimeleri Ara:
AND ile sonuçlarda bulunması zorunlu kelimeleri, OR ile sonuçlarda olabilecek kelimeleri ve NOT ile sonuçta olmaması gereken kelimeleri tanımlayabilirsiniz.
* işareti ile kelimenin bir bölümünü girip gerisinin bulunmasını sağlayabilirsiniz

Bunları denedin mi?

örnek verebilirmiisn bunları nasıl kullanıcağız

Veyron dedi:
sarc4stic dedi:
Anahtar Kelimeleri Ara:

Bunları denedin mi?

örnek verebilirmiisn bunları nasıl kullanıcağız

yumur* yazarsanız "yumur" ile başlayan sözcükler çıkar, yumurta gibi.

yumurta not beyaz yazarsanız yumurta çıkar ama beyaz çıkmaz, yumurta beyazı yazmayan ama içinde yumurta sözcüğü geçen başlıklar çıkar.

yumurta or beyaz yazarsanız içinde yumurta ve beyaz sözcükleri geçen başlıklar çıkar, ama yumurta ile beyaz alakalı olmayabilir(beyaz ekmek, yumurta gibi)

yumurta and beyaz yazarsanız yine yukarıdaki olur, burada ikisinin de kesin olması gerekir.

Direkt olarak "yumurta beyazı" yazarsanız bu şekilde yazılan başlıklar gelir(yumurta akı için ayrı arama gerekir).

sarc4stic dedi:
Anahtar Kelimeleri Ara:

Bunları denedin mi?

Hayret bişey, dün akşam or yazıpta hiçbir sonuç alamadığım aramalar yapmıştım, ama bugünde yaptım çıkıyor, belkide zaman zaman böyle geçici problemler çıkıyo, bana denk geliyo heralde anlamıyorum bi türlü.

Belkide benim kafam karıştıda beceremedim arama yaparken tek bir anahtar kelime yazıp çıkan bütün başlıklara üşenmeyip teker teker bakmak daha iyi or muş and miş tam netice vermeyebiliyor.

Dün akşam baktığımda netice alamamıştım ama ara sıra arama seçeneği tam çalışmıyor olabilir belkide bana öyle geliyor, bunu şahsen takip edecem emin olmadanda kesin bişey söylemek yanlış olur.

Centaur google´de 72.700 indexli sayfamiz var. Benim sana tavsiyem forumdaki arama motorundan bulamadigin yazilar googleden arama yapmayi dene. Google´den daha iyi bir arama motoru zaten bulamazsin.

Googlede sadece sitemizdeki icerigi aramak icin sunlari yapman gerekir:

Kod:
site:bodyforumtr.com aradigin sey

Örnek:

site:bodyforumtr.com Centaur

sonuc: 
https://www.google.com/search?hl=da&q=site%3Abodyforumtr.com+centaur&btnG=S%C3%B8g&lr=

Gördügun gibi 5.470 sonuc cikiyor

Despo dedi:
Centaur google´de 72.700 indexli sayfamiz var. Benim sana tavsiyem forumdaki arama motorundan bulamadigin yazilar googleden arama yapmayi dene. Google´den daha iyi bir arama motoru zaten bulamazsin.

Googlede sadece sitemizdeki icerigi aramak icin sunlari yapman gerekir:

Kod:
site:bodyforumtr.com aradigin sey

Örnek:

site:bodyforumtr.com Centaur

sonuc: 
https://www.google.com/search?hl=da&q=site%3Abodyforumtr.com+centaur&btnG=S%C3%B8g&lr=

Gördügun gibi 5.470 sonuc cikiyor

:o hakkaten despo teşekkürler müthişsin.

en iyisi google imiş bende antreman partnerini forumda bulamadım google şrak diye çıktı!

Back
Yukarı