AVPU
Üye
Merhaba Arkadaşlar, Herkese Şimdiden Mutlu Yıllar Diliyorum. Dönemsel Olarak Spor Yapıyordum Fakat Bu Spor 2-3 Ay Koşu Yapıp Sporu Bırakıyordum İş Vs. Sağlıksız Bir Spor Yaşantım Vardı Ve Bu Kadar Efor Harcamama Rağmen Kilo Veremiyordum Diyetime Uyuyordum Ama Hiç Gitmiyordu Nerdeyse. Kendimde Sağlık Personeliyim Ve Bir Doktor Vasıtasıyla Kan Değerlerine Baktırma Fırsatım Oldu. Kilo Veremememin Sebebini İnsülin Direncine Bağladılar. Bu Yüzden Glifor 1000MG Tablet İlaç Kullanmaya Başladım. Zamanla Diyetle Vs Güzel Sonuçlar Elde Ettim. Fakat 10-12 Kilonun Ötesine Geçemiyordum. Bu Görüntüyü 2 Defa Yaşadım. Artık Tamamen Spor Yapmak İstiyorum Bu Yüzden Arkadaşlarımdan Bu Siteyi Öğrendim Ve Birkaç Araştırma Yapma Fırsatım Oldu. Bu Araştırmalarımda Doktorlar DAHİL Kesin Bir Cevaba Ulaşamadım. Aradığım Cevabın Sorusu, ''Glifor Kullanmaya Tekrar Başlasam Ve Buna Destek Olarak L-Karnitin Kullansam Bir Zarar Görürmüyüm?'' Yada ''Glifor Kullanmayıp L-Karnitin Mi Kullanmalıyım?'' Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim, Desteklerinize Ve Önerilerinize Her Zaman Açığım 
Not: Konuyu Yanlış Yerde Açtıysam Affola, Diyet Programımı En Kısa Zamanda Paylaşacağım.

Not: Konuyu Yanlış Yerde Açtıysam Affola, Diyet Programımı En Kısa Zamanda Paylaşacağım.