Ari mama ( gülmeyin sakin bakin içeriğine)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu değerler hazırlanmış 1 porsiyon üründe ve bir porsiyon 300 gr arkadaşlar yanlış hesap yapmayın, 100 gramındaki değerler değil.

bu gün yedim de çok şekerli insanın midesi kalkıyor . şekersiz olsaydı idman sonraları harika olabilirdi gerçekten.

40 olan karbo saıt karbomu komplex mı yanı seker degılse walla yenır abı ne deyım :D

40 olan karbo saıt karbomu komplex mı yanı seker degılse walla yenır abı ne deyım :D

sutlu.jpg

içindekiler: pirinç unu(%34,14),öğütülmüş şeker, loktoz, yağsız süt tozu, peyniraltu suyu proteini, bitkisel yağ(hurma, kolza, ayçiçek yağı) kazein, minaraller, vitaminler, laktoferrin.

fiyatı:1,65 tl

çok şekerli olduğundan yenilmiyor kolay kolay. bayıyo insanı. o şeker oranı olmasa aslında nimet sayılabilirdi.

yani sorunun cevabı malesefki şeker!

Son düzenleme:
şeker varsa ben yokum bu urununde ustunu cızmıs olduk :D

Arkadaşlar arı mama içreğinde karbon hidrat olarak süper zengin ve hatta vitamin olarakta zengin bir ürün bazen kullanıyorum. siz ne dersiniz? ve reimeri kendim çketim tabiki.

küçük yaşta çocukları glikoza bağlı yapıyorlar baska bişey değil eğer sende karbonhidrat bağımlısıysan yiyebilirsin bence günde 100-150 gram gayet normal bunu her türlü alırsın bu üründen alma derim ben :D

Back
Yukarı