zhu.zhq
zararlı olsa çocuklar yemezdi. tabi dediğin doğru olabilir sonuçta vg yapmak çok farklı birşey o konuyu bulup buraya eklersen sevinirim.
ben cig tuketilmesi zararli dedim. pisirip yiyecekseniz sorun olmaz. ama whey icer gibi suyla karistirip icmemek lazim
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/pirin-unu-t14523.html?t=14523&highlight=pirinc+unu
detayli bilgi icin link verdim.
Arkadaşlar arı mama içreğinde karbon hidrat olarak süper zengin ve hatta vitamin olarakta zengin bir ürün bazen kullanıyorum. siz ne dersiniz? ve reimeri kendim çketim tabiki.
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler,
Bana da mantıklı geldi karbonhidrat ve vitamin değerleri özellikle çocuk gelişimi düşünülerek ayarlandığı için etkisi görüleceği kesin
yalnız dikkat çekmek istediğim bi konu ;Çocuk yetiştirmiş kadınlar ve annem de tombul iri yarı bi bebek gördüklerinde bebeğe pirinç unu dayamışlar şişmiş topaç gibi olmuş derler diye duymuşluğum vardır .Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ?
Arada bende yiğenimin mamasından istifade ediyorum =] ama bunu yarar sağlamak amaçlı değil tadını sevdiğim için yapıyorum.Çünkü Arı mamanın gelişim adına pek bir faydası olacağını hiç sanmıyorum.Ne de olsa çok tatlı bir tadı var [şeker oranı yüksek] içerisinde yağlanmaya yol açacak herşey mevcut; şeker,pirinç unu...