ARKADAŞLAR BOKS İÇİN YARDIM LAZIM

Bi süredir boks yapıyorum 175_80 arasi bi boydayim 85 kilo civarıyım yüzde 18 yağ oranim var ama nedense bi türlü istediğim performansı sergileyemiyorum hocam bana hiç güvenmiyor hep torba başında çalışıyorum lapa antrenmani bile yaptirmiyor yumruk atamayan adami fiziği güzel diye seçiyor çalıştırıyor ben ondan iyiyim bana hiçbirşey yaptirmiyor hocam sıkıldım diyorum torbadan aparkata geçiriyor piskolojim bozulacak artik korkmaya başladım hiç spaning yapmıyorum hep torba başındayım sadece bugün gölge boksu yaptık biraz o hoşuma gitti :) ne yaparak daha iyi olurum hocanin guvenini kazanırım bana hep 1 yil çalış diyor buda bana çok uzun geliyor bu gün 5yıl dedi kafami duvara vurcaktim Muhammed Ali mi olcam ben 5yil nedir ya :))

2.5 ay oldu benim ilk günden beri lapa çalışıyoruz. 1 aydır sparring yapıyorum. her gün lapa ile çalışılmalı zaten. kum torbasıyla partnersiz nasıl öğreneceksin anlamadım.
ne zamandır boks yapıyorsun? 1 hafta falan ise normaldir belki ama 1 ay falansa bence hiç normal değil. bence yeni bir spor salonu araştır 1 haftalık falan değilsen. yine de bu işte eski olanlar cevaplarsa emin oluruz. şahsi yorumum baya kötü bir durum.

2.5 ay oldu benim ilk günden beri lapa çalışıyoruz. 1 aydır sparring yapıyorum. her gün lapa ile çalışılmalı zaten. kum torbasıyla partnersiz nasıl öğreneceksin anlamadım.
ne zamandır boks yapıyorsun? 1 hafta falan ise normaldir belki ama 1 ay falansa bence hiç normal değil. bence yeni bir spor salonu araştır 1 haftalık falan değilsen. yine de bu işte eski olanlar cevaplarsa emin oluruz. şahsi yorumum baya kötü bir durum.
Bir ayi geçirdim ama ne bilim adam guvenmiyor bana dire atamayan adami çalıştırdı geçen bana bakmio çalış Ali çalış Ali 1 senen var ali :)) sinirlerim bozuldu :))

Bir ayi geçirdim ama ne bilim adam guvenmiyor bana dire atamayan adami çalıştırdı geçen bana bakmio çalış Ali çalış Ali 1 senen var ali :)) sinirlerim bozuldu :))

1 ay olmuş ve hala lapa ile bile çalışmıyorsun vallahi garip yav. bilmiyorum bana baya saçma geldi.
gerçi spor salonunda hala 1. ayında yumruğu saçma sapan savuranlar var o yüzden bilmiyorum belki farklı düşünüyordun hocan.
ama alternatifin varsa bir süre daha deneyim değişmeyi deneyebilirsin salonu.

Daha çok çalış dedi geçen terlemiyosun dedi bende daha fazla çalışmaya başladım fazla çalışmıyorum genelde ona sinir olmuş galiba okuldan sonra çok yorgun oluyorum motivasyonum gidiyor nedense ama çalışıp hocanin gözüne gircem

Bir zamanlar ben işte. Bende o kadar heves istek vardı ki bir o kadarda cesaret vardı. Her gün sparring yapmak için dua ederdim rakip beğenirdim öyle bir cesaret istek vardı.

Ama sonra 1 sene boyunca ne sarring yaptım doğru düzgün nede lapa.

Şimdi boks yapmaya ne cesaretim kaldı ne isteğim. Şimdi daha dünku adamdan dayak yiyorum. Daha teknik sahibi olmama rağmen. Bazen gelemeyip antremansiz kalıyorum daha torbaya vurdurmadan adamın karşısına çıkarıyor.

Bir zamanlar ben işte. Bende o kadar heves istek vardı ki bir o kadarda cesaret vardı. Her gün sparring yapmak için dua ederdim rakip beğenirdim öyle bir cesaret istek vardı.

Ama sonra 1 sene boyunca ne sarring yaptım doğru düzgün nede lapa.

Şimdi boks yapmaya ne cesaretim kaldı ne isteğim. Şimdi daha dünku adamdan dayak yiyorum. Daha teknik sahibi olmama rağmen. Bazen gelemeyip antremansiz kalıyorum daha torbaya vurdurmadan adamın karşısına çıkarıyor.
Ben çalışıyorum cikarsin cikarmasin zaten eninde sonunda çıkaracak

Back
Yukarı