ARKADAŞLAR evde çalışmak için yardım

ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM EVDE ŞÖYLE HATRI SAYILIR (ATLETİK)VÜCUT YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM BİRDE 10 AR KG DAMBIL VAR 20 KG DE BARA TAKILAN AĞIRLIĞIM VAR YETERMİ BAŞLAMAK İÇİN YADA BİR PROĞRAM ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

:)

ev de olmaz babacan bence bu ıs harbı bır sey ıstıyorsan bır salona yazılll evde ne yapabılırsın bıre bumbell ve bır bar la

oncelikle dj arkadasimin dediklerin harfiyen katilmiyorum evdede calisilabilir 2 dambelle neler yapildigini benden daha iyi bilen ustalarim vardir
tabi arkadasim dj in dedigi gibi evde ne kadar ilerlenebilirki salonda calismanin yeri baskadir ordaki rekabeti yakalamak en buyuk motivasyon oluyor insana

smdi arkadasim bence bi daha konu acmadan once forumda bi arat sonra ac ;)

ladasamara arkadasimin verdigi cok super bi konu var buyur burdan bakabilirsin
https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=4160

kolay gelsin......

Bende 4 ay önce evde başladım, 2 tane ayarlanabilir dumbbelim vardı ve sitede dumbbella yapılabilecek bütün hareketleri yaptım. Siteyi iyice araştırırsan çok yararlı bilgiler edinebilirsin. Üşenmeden ne bulursan oku :lol: . Biraz vücudumu alıştırdıktan sonra salona başladım. Bence en azından bir ay salonda çalış ve orada neler yapıldığına bak. Sonra evinde devam edersin. Tabi evde barbell bench press falan çalışmak zor oluyor. Ağır kilolar altına girersen sana yardım edecek biri olmayacağı için altında ezilip sakatlanabilirsin. :roll: Bu işi gerçekten yapmak istiyorsan biraz paraya kıymak gerekiyor. :?

karagumruklu_erol dedi:
ARKADAŞLAR SAĞOLUN VAROLUNDA BEN BU DAMBILLARLA NE YAPCAM :lol: BİDE PROGRAM VERİRSENİZ SEVİNİRİM BU ARADA KİLOM VAR BİRAZ :( BOY 1.80 KG 82

30 dk nin altinda olmamak sartiyla tempolu yürüme, kosma, yüzme kilo vermene yardimci olcaktir. En önemlisi ne yedigine dikkat et, beslenme bölümünde cok güzel dietler var onlardan sana uygun olanini uygula.

peki ustalarım benı gibi eski göbekli boksör ne yapabılır vücud yapmakla boks antrenmaları cok farklı nasıl yapacagım evde

slm erol
yeni başlayanlar için evde olmaz bu iş,illaki de salonun tozunu yutman gerekir,en az 6 ay bilinçli şekilde öğrenerek,kendini geliştirerek devam etmelisin.evdeki çalışma gerçek anlamda bodybuilding olmaz.

erol arkadaşım
arkadaşlarım hocalarım abilerimin dediği gibi salona git en azından bu işin nasıl yapıldığını öğren çünki hareketlerin doğru yapılışlarını öğrenmen gerekir ama iyi bir salona git öğrenebileceğin herşeyi ögren. ama evde çalışılmaz diye bir kaide yoktur en azından yeni ve orta antremanları evde yapabilirsin yanlız 2 dumbell, kısa ve uzun bar, z bar , 70 kg ağırlık(plaka) ve ağırlık sehban varsa o zaman itme hareketlerini rahat yapabilirsin fakat sırt omuz ve kol çekme hareketleri için alternatif hareketler bulabilirsin ve ona göre program yapabilirsin.Zaten salona gelenlerin çoğu az hacim kazanınca yazın bırakır gider yaz sonunda söner gelir bu sporu tatil için yapıyorsan söylediğim tüm aletler sana yeter artar fakat bu sporu kendin için yapıyorsan mutlaka salona git derim.

Back
Yukarı