ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erim.Es

Üye
Gainer kullanıyorum ağız kokumda ciddi anlamda değişiklik var gainer protein tozu v.b ürünler ağız kokusuna sebep olur mu bilgisi olan yada kullanıpta bu tarz bi olayla karşılaşanınız oldu mu?

Üründe bi sıkıntı yok tok karnına yarım yağlı süt ile içiyorum. Diş konusunda da bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yinede çok teşekkürler.

ben diş hekimliği 4.sınıf öğrencisiyim ağız kokusunun nedeni ya ağız içinden ya mideden kaynaklıdır.sen düşünmüyo olabilirsin ama penanın da dediği gibi diş çürüğü, diş eti hastalığı, ağız kuruluğu, reflü gibi mide hastalıkları ağız kokusu yapar ya da psikolojiktir.başka şeyden kaynaklanma ihtimali çok zayıf

ben diş hekimliği 4.sınıf öğrencisiyim ağız kokusunun nedeni ya ağız içinden ya mideden kaynaklıdır.sen düşünmüyo olabilirsin ama penanın da dediği gibi diş çürüğü, diş eti hastalığı, ağız kuruluğu, reflü gibi mide hastalıkları ağız kokusu yapar ya da psikolojiktir.başka şeyden kaynaklanma ihtimali çok zayıf
Üstad peki bi önerin var mı?

bence diş ve diş eti muayenesi ol önce, eğer problem yoksa bi mide hastalığın olabilir, boğaz enfeksiyonu geçirdiysen o da yapabilir.için rahat etcekse bi doktora kullandığın tozun içeriğini göster belki koku yapan bi bileşeni vardır.
spor yapanlarda ağız kokusu sık rastlanan bi şeydir ağızdan solumaktan,su kaybından ve sıvı yetersizliğinden dolayı.
yeni kullanmaya başladığın bi ilaç varsa, tükrük miktarında azalmaya sebep olabilir o da ağız kokusu yapabilir

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı