ARKADAŞLAR NELER OLUYOR

Paul_

Üye
ESKİDEN BU SİTE CAP CANLIYDI DOKTORUMUZ BİLE VARDI ANINDA CEVAP VEREN ŞİMDİ TOPLASAN 5 KİŞİ ANCA VAR BİDE YENİ KİŞİLER SORU SORUP BİDAHA GİRMİYORLAR

NERDE O ESKİ KİTLE DOKTORUMUZ NEREDE

HEP BERABER TOPLANALIM SİTEYE ESKİ GÜNLERİNE ÇEVİRELİM ŞÖYLE HEP BERABER DANS EDELİM YİNE ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ KENDİMİZE GELELİM

Sen ne diyorsun doktor moktor yoktu sitede dansını yarına sakla

2017de katılmışsın benden iyi mi bileceksin be adam ? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

bu sitede eskiden doktorumuz vardı bir sakatlık yada ağrı olduğunda yardım ederdi !!! hatta özel mesajdan konuşmalarız kendisinin bana yardımıda mevcut 2012 senesinde !!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

HAYDİ HEP BERABER SİTEYİ CANLANDIRALIM VE MUTLUK ÇIĞLIKLARI ATARAK DANS EDELİM KENDİMİZE GELELİM KENDİMİZE YETER ARTIK

Ben hep eski konulari aratarak iceriklere ulasiyorum. Genel manada eskiye gore buyuk bir dusus var.
Gozlemledigim kadariyla zamaninda burada olanlarin amaci yardimlasmaydi, herkes faydalandi. Kendini ust seviyeye tasiyanlar -ki katildiklari zaman eski konulari duruyor. Forumdaki bilgili insanlardan yardim alip.
Yavasca forumdan koptular, cogu kendi profilinde ucretli hizmet veriyor.

Eski aktifliginde olsa ne guzel olur. Eski konulara bakmaktan yillari sasiriyorum:)

spor yapmıyorlardır sebebi odur
düzenli olarak spor yapan kişiler girip mesajlaşıp dertleşme ihtiyacı duyar
ayrıca zamanın anabolik steroidlerini övenlerinde %90ı foruma yıllar önce giriş yapmış ve bir daha girmemiş
artık ne hale geldilerse ilaçlardan,bu işi her zaman çok tatlı olacak zannediyorlardı heralde
birde yazcı tayfa var zamana göre ana göre spor yapanlar onlarda tabiki bu sporda yerinde sayan kişiler

ayrıca zamanın anabolik steroidlerini övenlerinde %90ı foruma yıllar önce giriş yapmış ve bir daha girmemiş
artık ne hale geldilerse ilaçlardan,bu işi her zaman çok tatlı olacak zannediyorlardı heralde
birde yazcı tayfa var zamana göre ana göre spor yapanlar onlarda tabiki bu sporda yerinde sayan kişiler
Bir kısmı sporu ve ilaçları bırakınca göbekli amca obez olmuştur , bir kısmı hala tedavi görüyordur bir kısmıda mekanı cennet olsun

KARDEŞİM BEN 2013DEN BERİ BURAYA GİRİYORUM BELKİDE EN ESKİ ÜYE BENİM BURDA OYÜZDEN SÖYLEDİKLERİMİ GÖZ ARDI ETMEYİN

HEP BERABER ESKİ GÜNLERE DANS ETMEYE EĞLENMEYE YAŞAMA ZAMANI SPOR YAPMA ZAMANI EĞLENME ZAMANI ONU DEMEK İSTEDİM

ben bu forumu 2005 lerden beri biliyorum ancak kayıt olmadım zaman zaman göz atıyordum yakından ilgilenmesemde
zaten ilk vücut geliştirme yaptığım tarih 2006 dır kısa süreliğine tabi devam etmedim
hatta bu forumdaki zigbog nickli eski üye benim kuzenimdir

Açılan konulara, verilen cevaplara bakınca anlaşılıyor aslında. Eski konulara baktığında genellikle mantıklı sorular görüyorsun, sorular kaliteli olunca cevaplar da iyi oluyordu. Kaliteli konular azaldıkça katılım azaldı mevzu bu.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"HAYDİ HEP BERABER SİTEYİ CANLANDIRALIM VE MUTLUK ÇIĞLIKLARI ATARAK DANS EDELİM KENDİMİZE GELELİM KENDİMİZE YETER ARTIK'

o_O o_O Anladım Hocam.

KARDEŞİM ŞURDA TOPLASAN 10 ADAM YOKUZ ESKİDEN 100 KİŞİ OLDUĞUMUZU HATIRLIYORUM SONRADA KONUŞUSUNCA KONUŞTU OLUYOR AL İŞTE YETER ARTIK DELİRDİM YA NEYSE YETER BU KADAR

Back
Yukarı