• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Arkadaşım kungfu hocası 6.duan irfan gülak resimleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dıgıt

Üye
Büyük usta irfan gülak ın 30 yılllık spor tecrübesi bulunmaktadır bende kendi kulübünde bady çalışmaktayım hocalığımı
kendisi yapmakta ve vücutçularda yetiştirmektedir.sizlerle resimlerini paylaşıyorum.hocamın yaşı 46 dır dikkatinize.

bu yaşta bu vucut herkesin hayalidir sanırım.Maşallah demek geldi içimden.

yasına göre cok saglam,cok güzel bir vücut...
kendisi biraz yaslanmıs ama vücudu hala yerinde,hic forum kaybettmemis..
tamda kung-fu cu vücudu (2 yıl kung-fu ile ugrasmıstım)

30 yıllık ta spor hayatı olduguna göre,daha cok beyni gelişmistir,irfan hocanın....

hocayı aramızda da görmek isteriz..

tebrikler....

46 yasinda bu vucut ?

Bravo demekten baska birsey diyemeyiz.
,uper

hocam ne vücut ne de yüz 30 dan fazla göstermiyor nazar deymesin..ne gençler war yağ içinde yüzüp sporun yanından bile gecmeyen herkese örneksiniz..spor yapmayı kendine yaşam biçimi olarak benimseyen insan belli oluoyr işte...

Arkadaşlar hocanın gerçekten takdire şayan bilgileri ve teknikleri var tabiiki yıllarını vermiş spora beğenilerinizi
kendisine ileteceğim ülkemizde bilinmeyen daha ne cevherler var ayrıca milli hakem ve antrenördür istanbul
beşyüzevler de faaliyeti vardır.hepinize teşekkürler.

hocam ben hernekadar resimleri yerine x x x x görsemdeyinede tebrik ederim yaşınıza göre hayal edemiyorum ama eminim gayet iyidir

dıgıt dedi:
Büyük usta irfan gülak ın 30 yılllık spor tecrübesi bulunmaktadır bende kendi kulübünde bady çalışmaktayım hocalığımı
kendisi yapmakta ve vücutçularda yetiştirmektedir.sizlerle resimlerini paylaşıyorum.hocamın yaşı 46 dır dikkatinize.

yanlısın var senin bu adam cok yaglı kungfucularr yaglanmass [ben kickboksta 2dan adım) ama bole yaglı bır hocam hıc olmadı

arkadaşım yalanla işimiz olmaz dikkat edersen yaşı 46 dedik şu an bady çalışıyor ve vücudu bulk anlıyorsan eğer
vede yukarıda adresi var gidip görebilirsin bu adam dediğin kişiyi.

ya zaten gorunuyor 46 yılda vucutta kungfu yaparken yagmı kalırrr ne yaparsan yap yaptıınn spor farketmes

sen işi biraz bulandırıyorsun anladım genç bir insanın metabolizmasıyla yaşlı metabolizmanın çalışma
farkını biliyorsun herhalde bruce lee resimleri gibi ömür boyu kalacak değil.yukarıda hocaların yorumlarını
okumanı tavsiye ederimve herkeslerle bilgilerini paylaşan sporcu yetiştiren kişiler hakkında daha saygılı olalım
lütfen.şimdilik 3 resim yolluyorum devam edecek.

saico dedi:
ya zaten gorunuyor 46 yılda vucutta kungfu yaparken yagmı kalırrr ne yaparsan yap yaptıınn spor farketmes
arkadaşım sen daha iyisini yaptında biz fark edemedik heralde kusurumuza bakma.bence bu cumleleri yazmadan once karşındaki kişinin metabolizma hızını ve yaşı gereği vucudun gelişim sürecindeki yavaşlamayı hesaba katmalıydın.talıhsız bır yazı dizisi olmuş.acaba kaç tane 46 yıllık sporcu tanıyorsunda bu yargıya vardın?

artık eleştirecek birşey bulamadında bacak açmasınamı taktın şimdi acaba sen o yaşta
ne hale geleceksin allah bilir istersen özel bir müsabaka yapalım hocayla tabii cesaretin varsa
sana allahtan akıl fikir diliyorum.

adamın vucudunumu eleştiriyosunuz kungfu hocalıgınımı biz burda ortak bir yolda birleşmişiz dövüş sporları bunun dışında bence hocam gayet fit duruyor yaş var belki yaşam tarzı yedikleri işte filan onlar yağlı gösteriyor yada tıbbı bir sorundur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı