Arkadaş Kafamı sii....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 22.30 gibi fotografda gördügünüz ek olarak +2 yumurta beyazını gömmüş bulunmaktayım..Kilo almak istiyorum 57.5 üm şuan ama arkadaş yaglı şeyler diye kafamı sii.. ne düşünüyorsunuz hala konuşuyor saat 00.23

https://i.hizliresim.com/Pny6RO.jpg
Pny6RO.jpg

Ne var ki orda öyle.57 kilo olduğuna göre aban kardeşim kilo almak istiyorsan. Ayrıca yumurtayı bütün ye sarısını falan ayırma.

Ahaha bu benim ara öğünümün ara öğünü kalorisi kadardır.3500kalori yiyorum 57kgyim bende.böyle kg alman zor.TDEE Nİ bilmiyorum aktiflik durumunu falan ama eğer bu bir öğünse az.yağdan kaçma yağ 9kalori.kalorisi yüksek yumurta tam ye arkadaşın dedigi gibi yağlı peynir ye mesela.fazla kalori.

Kimseyi dinleme beslenmen nasıl gerekiyorsa boyuna yaşına göre kilona göre beslen. Yaz buraya günlük beslenmeni bi bakalım

Açıkcası belirli bir beslenme programım yok...

Sabah kahvaltı 5 yumurta 2 tam 3 beyaz
3 dilim tam bugday ekmek
Fotodan gördügünüz lor peynirin 2 katı

Öglen genellikle Makarna pilav yaptırıyorum yanına çogunlukla tavuk yada dolma vs oluyor

Ara ögünlerde evde tuzsuz fıstık ve ceviz var onları atıştırıyorum

Akşamda gene aynı şekil makarna pilav vs yanınada et ile ne yapılmışsa o

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum özellikle makarnayı çok tüketiyorum

yaş 22 boy 1.79 kilo 57.5[DOUBLEPOST=1486814051][/DOUBLEPOST]Şuan vucudum böyle kol ve gögüs (sırtta pp deki gibi )

http://i.hizliresim.com/LZBbWz.jpg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 448
  • image.jpeg
    image.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 487
Son düzenleme:
Sen bu vücutta attığın resimdeki yemeğe takılıyorsan. Diycek birşey yok. Aslında var TAKILMA ye :)

Senin kiloya ihtiyacın var gibi. Bulk yapman şart. Günlük alman gereken kalori üzerinden 300-400 arttırarak. Ve sporla destekleyerek kilo alırsın. Kalitesiz karbolardan uzak dur. Yağlanmamaya bak. Varsa başka soru sor dostum!!!

Sen bu vücutta attığın resimdeki yemeğe takılıyorsan. Diycek birşey yok. Aslında var TAKILMA ye :)

Senin kiloya ihtiyacın var gibi. Bulk yapman şart. Günlük alman gereken kalori üzerinden 300-400 arttırarak. Ve sporla destekleyerek kilo alırsın. Kalitesiz karbolardan uzak dur. Yağlanmamaya bak. Varsa başka soru sor dostum!!!

sence nasıl aga genede 3.5 ay oldu genede saglıklı kilo almaya çalışıyorum acelem yok uzun süreli düşünüyorum ayda 1 kilo bile bana yeter yani

Valla iyisin. Ama hacimli olmak bence her zaman daha iyidir. Dediğin gibi acelen yoksa yavaş yavaş. Alırsın.

Aynen sağlıklı beslenirsen en iyisi. Sabah ekmeğin yerine yulaf ekle bence.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı