Sagol dostum zaten lapa pilav tavuk gogsu yeşillik güzel temiz besleniyorum bca ile bakıcam bidaha hocam sağolun önerdıgınz bca var mı[DOUBLEPOST=1510852348][/DOUBLEPOST]Gelişim iyi hocam vucüt şekle girmiş, tam gaz devam. Antreman esnasında yoruluyorsan ant öncesi yediklerine dikkat et bcaa kullanabilirsin. Antremandan 1-4 saat arasında yüksek glisemik indeksli yiyeceklerden uzak dur ama yarım saat kala protein ile birlikte yüksek glisemik indeksli carb kaynağı birde bcaa çaktın mı farkı görürsün
Sagol tesekkur ederimde bi antrenman programı atarmısın bide onu deniyelimBeslenmende biraz daha protein ağırlıgını artıra bilirsin tabiki antreman ile beraber , büyüme dedigin şey vucut tipine göre değişir gördügüm kadarıyla endo sun karbonhidrat tüketiminde( ihtiyacında) daha temiz besinler tüketmeye çalış , tabikide antreman programınıda bi gözden geçirmen gerekirbaşarılar kardeşim.
8 ay yaptım gecen yaz bırakdım hocam simdi tekrardan 1 bucuk aydır gidiyorum sen güzel bi program atarsan cok güzel olurNekadar süredir antreman yapıyosun
Sagol dostum zaten lapa pilav tavuk gogsu yeşillik güzel temiz besleniyorum bca ile bakıcam bidaha hocam sağolun önerdıgınz bca var mı