Evet arkadaşlar,abilerim.Abilerim diyorum çünkü yaşım küçük.Neyse fazla uzatmadan 14 yaşındayım ve boyum 1.54.Kısa olduğunu düşünüyorum çünkü benim yaşıtlarımda 1.78 olan var.yaklaşık 8 yıldır düzenli süt içiyorum.zamanında az az boy uzatma egzersizleri yaptım.ip atladım vs. ama bunlar tabi kalıcı değil bir iki haftalık.Elimden geldiğince gerilmeye ve zıplamaya çalışıyorum.Annemin boyu 1.61 babamın boyu 1.70 evet kısa fakat amcam 1.80 onun çocuklarından 2 tanesi de 1.80.Daha fazla boyumun uzaması için ne yapmalıyım? herhangi bir öneriniz var mı? şimdiden teşekkür ederim 
bir de bir şey eklemek istiyorum babam 16 yaşındayken 1.56'ymış.Ben 14 yaşındayım 1.54'üm.Babam 17nin sonlarında birden 1.70'e uzamış.ben de böyle (sizin tavsiye edeceklerinizle birlikte) boyumun o yaşlarda ne kadar olacağını bilmek istyorum (en azından bi tahmin) tekrardan teşekkürler

bir de bir şey eklemek istiyorum babam 16 yaşındayken 1.56'ymış.Ben 14 yaşındayım 1.54'üm.Babam 17nin sonlarında birden 1.70'e uzamış.ben de böyle (sizin tavsiye edeceklerinizle birlikte) boyumun o yaşlarda ne kadar olacağını bilmek istyorum (en azından bi tahmin) tekrardan teşekkürler