arkadaşlar bu ağırlık sehpasını önerirmisiniz

arkadaşlar öneri yapabilirseniz sevinirim evde çalışıyorum ben + 1 uzun bar 20 kg agırlık + iki kısa bar

Yuvarlak borulu,kromajlı çelik gövde, 50x50mm(köşebent)x1.5mm (profil kalınlığı)
Ayarlanabilir sırt açısı
YAPILABİLEN EGZERSİZLER : Kelebek,bench press, leg press,leg curl,mekik,dambul.
CİHAZIN KURULU EBATLARI : 120cm(boy)x119cm(en)x205cm (en yüksek hali)/ 190cm (en alçak hali)
CİHAZIN KOLİ EBATLARI: koli1: 124cmx64cmx21cm koli 2: 171cmx12cmx18.5cm
CİHAZIN AĞIRLIĞI : 31.5 kg net/ 35.5 kg koli dahil ağırlık
TAŞIMA KAPASİTESİ : 100 kg.
KATLANABİLİR.
5 adet ağırlık klipsi ve 2 adet halter barı emniyet kilidi ile donatılmıştır
Her set 2 koliden ibarettir.

FleXoR dedi:
Bu aralar sıkça rastlıyorum evde çalışma istemine yakında bir çift dumbel ile evde çalışma proğramı çıkaracağım

Foruma katkınız çok büyük hocam.Evde çalışanlar için çok faydalı olacaktır eminim.

ekselans34 senin soruna gelince,ben de bir ara evde çalışmayı düşünmüştüm.onun için araştırma yapmıştım.bu alet için forumda mı okudum başka yerde mi hatırlamıyorum ama dandik diyorlardı.bence bu alete bu kadar para vereceğine açısı ayarlanabilir sade ama sağlam bir bench press sehpası al daha iyi.bu aletin normal bench press sehpasına göre tek artısı bacak hareketleri yaptırıyor olması o kadar.belki de ilk söylemem gereken şeyi sona sakladım ama bence imkanın varsa salona yazıl :)

Buna benzer bi aleti bi tanıdık almıştı.Sürekli makaralarla ilgili veya barlarla ilgili sorunlar yaşadığını söylemişti,pişmandı yani.Hem hardcore bi çalışmayı dayandıracak gibi gözükmüyo zaten.Bunun yerine

1-Ayarlanabilir bench sehbası+ağırlık

2-Barfiks

3-2 dumbbell

Salonu eve getirirsiniz valla :)

buna alete bir alişveriş merkezinde rastladim markasi marcy di galiba inceleiym dedim demirlin içi boş bişey yani 100 kg ağirlikla çaliştin diyelim direk kırılır yani çok basit yapmişlar gösterişli ama dayanıksız belli oldugu.

Haklısın,fitness için ideal ama bizim gibi BB delisi hardcore vücutçular 2 günde kırar bu aleti :D

bu tip aletler evde çalışmak için iyidir belki. ama ben salonun verdiği enerjiyi ve hırsı evde yakalanamayağını düşünüyorum. bir kere salonun tozunu yutan artık bırakamıyor. tabi maddiyat öne çıkıyor bu durumda. birde evde aletleri koyacak yer konusunda!! malum bayanlar :roll:

Back
Yukarı