Arkadaşlar göğüs hakkinda

Arkadaslar göğüslerimin bi tanesi acayip biri farkli yone bakiyor biri farkli yonu cok sekilsiz duruyor abime sordum yanlis barfiks cektiginden dedi dogrusunu gosterdi cizce nayapmaliyim

Evde yapıyosan hatta salondada çalışsan böyle eşitsizlikler normal hareketleri nizami yapmaya çalış, ama genelde herkeste görülür bu eşitsizlikler vs zamanla düzelir çalışmaya devam..

Göğüsünün barfiksle falan alakası yok. Abine değilde bilgili birine sorsan daha iyi olurdu. Belki genetiktir, belki yanlış göğüs antremanıdır. Ama farklı yönlere bakıyorsa ya yağ oranın yüksek sarkıyordur yada bana göre %90 genetiktir. Resim atsan daha iyi olurdu.

Göğüsünün barfiksle falan alakası yok. Abine değilde bilgili birine sorsan daha iyi olurdu. Belki genetiktir, belki yanlış göğüs antremanıdır. Ama farklı yönlere bakıyorsa ya yağ oranın yüksek sarkıyordur yada bana göre %90 genetiktir. Resim atsan daha iyi olurdu.
kardes barfiks cekerken arada göğüslerine de yük binmiyormu ? az da olsa

esu2u7a9.jpg

Ya kardes o degilde bu adminler forumla niye ilgilenmiyo

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu kaç defa rapor ettim tamam siln hallettim felan diye hiiiç

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumdaki konular silinmez kilitlenir . Daha sonradan başkası bu konu hakkında arama yapar ve istediği bilgiyi burada bulabilir diye.

Silinmesini istiyorsan hiç konu açma burası istediğini alıp gideceğin bi yer değil forum kurallarını okuyunuz . İyi forumlar

Back
Yukarı