Arkadaşlar hayvani bir vücut istiyorum YAŞIM 16

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar benim yaşım 16 boyum 1.95 kilom 130 ben güreşçiler gibi bir vücut yapmak istiyorum şu anda çok yağlıyım ne yapmlaıyım halter mi almalıyım ne yapmalıyım bana yardım edin sırtım filan tam geliştirmelik fakat bu yaşta böyle şeyler olabilir mi?

Kuvvete odaklan zaten hacmin var, biraz yag oranini azaltmaya çalis, deadlift e önem ver, sırtın gelistirmek iatiyosan

Bir çift dambılla olmaz o işler. Başlangıçta biraz emekletir seni o kadar. Bir spor salonu varsa yakında git. Fakat gitmeden önce forumdaki değerli hocalarımızın yazdığı yazıları / makaleleri oku eğer bilinçsiz bir şekilde atlarsan bu işe ciddi sakatlanmalar yaşayıp hayata küsebilir veya daha iyimser olarak istediğin sonuçları elde edemeyebilirsin.

130 kilo olduğuna göre dips barfiks gibi hareketlerde kendini gelistirebilirsen sana uzun sure yeter. O kiloda 5 tekrar barfiks, 10 civarı dips cikarmak kolay olmaz baya kas kütlesi koyduğunu gösterir ama biraz kilo ver bence 110-120 ye falan in

git salona yazıl hayvan gibi den kastın wwe deki brog lester mi ne var onun gibi olmak ise çok zor ilaçsız olmaz.ancak sabırlı olup 4 5 yıl çalışırsan olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı