Arkadaşlar kan grubumuzu biliyor muyuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SOLID
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kan grubumuz!

• A Rh +

Votes: 13 33,3%
  • A Rh -

Votes: 4 10,3%
  • B Rh +

Votes: 7 17,9%
  • B Rh -

Votes: 1 2,6%
  • AB Rh +

Votes: 3 7,7%
  • AB Rh -

• 0 Rh +

Votes: 9 23,1%
  • 0 Rh -

• Total voters
    39

SOLID

Üye
Kan gruplarının dağılımını görelim :) ilk anketim :P

arkadaşlar arasında geçen bir muhabbet sonucu merak ettim:) katılımlar için teşekkür ediyorum herkese

bizim senle akraba olmamız gerekirdi ama malesef ben negatifim ama yine de akraba olabiliriz:)

Arkadaşlar, bu arada kan sayımı yaptırdım da kan fazlam varmış ve bundan böyle üç ayda bir de düzenli kar vermeyi düşünüyorum. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda kanı az arkadaşlara bisikletçiden bol oksijenli A RH+ kanımı hayrına verebilirim. Kan kardeş olmak isteyen özel mesaj yoluyla bildirebilir. Türk forumlarında da bir ilki gerçekleştirmiş oluruz, fena mı olur? :)

Arkadaşlar, bu arada kan sayımı yaptırdım da kan fazlam varmış ve bundan böyle üç ayda bir de düzenli kar vermeyi düşünüyorum. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda kanı az arkadaşlara bisikletçiden bol oksijenli A RH+ kanımı hayrına verebilirim. Kan kardeş olmak isteyen özel mesaj yoluyla bildirebilir. Türk forumlarında da bir ilki gerçekleştirmiş oluruz, fena mı olur? :)
Helal olsun sana tebrik ediyorum seni ismin gibi estetik adamsın:)

Bundan böyle kan ihtiyacı olanlar(Allah korusun),bu konuya yazsın arkadaşlar (şehir,telefon versin) mutlaka yardımcı olucak sağduyulu arkadaşlar çıkacaktır.Bu forum sporcu dolu,hepimiz centilmeniz ve mutlaka dara düşene yardım ederiz.Katılım ve sağduyunuz için teşekkür ediyorum..

kan vermek gerçekten her anlamda sağlıklı taze kan yeni alyuvar yeni akyuvar daha fazla bağışıklık hatta bir süre daha fazla zindelik ama ilk 2 3 gün halsizlik yaratabilir düzenli olarak 6 ayda bir kez bende kan veririm kızılaya ama off günlerde vermekte fayda var:)

Kan verdikten sonra yarım litre şeftali suyu ile halsizliği çözebiliriz kanımca.Benim taktiğim bu çünkü devamlı kan tahlili yaptırıyorum.Tam kan sayımı yapılınca 5-6 tüp kan alınıyor.Haliyle bir süre sonra halsiz düşüyor insan.Hemen devreye şeftali suyu veya portakal suyu giriyor:) Herkese sağlıklı bir ömür diliyorum.

Back
Yukarı