kick boxla kilo alınmaz tersine kilo verilir kilo almak için doğru beslenme şart evet fitness sporuda yapmalısın 3 gün kick box yapıyorsan örneğin iki günde fitness olur ancak beslenmene çok dikkat etmen lazım zamanla kilo alırsın
tabiki evde bir gün üst bir günde alt vücut çalışırsın olur dövüş sporlarıyla ilgilenenler genelde temel hareketlerle çalışır örnek dumbell bench press,dumbell squat,dumbell row gibiAynen gidiceğim yerde kick box 3 gün salı perşembe cumartesi peki fitness yap diyosun bu dediğini evde dumbell larla yapsam olur mu peki
tabiki evde bir gün üst bir günde alt vücut çalışırsın olur dövüş sporlarıyla ilgilenenler genelde temel hareketlerle çalışır örnek dumbell bench press,dumbell squat,dumbell row gibi
sporcu beslenmesine uymak şartıyla kilo alırsın zaten ilk mesajımda belirtmiştim ağırlık çalışması zaten yapcaksan ona göre beslenme programı uygulamalısın kötü bir beslenme ile ağırlık çalışması olmaz.et,yumurta,yoğurt,makarna,pilav vs yiyeceklere yönelmelisin kilo alacam diyede abur cuburlardan kesinlikle uzak durmalısın kas olarak kilo almaya bakmalısın iyi sporlar.çok saol sen body e falan gidiyomusun bilmiyom ama mesela ben şimdi pzrt si günü üst bölgemi çalışırdım salı günü kick box çarş günü alt bölge perş günü k.box cuma günü üst bölge cumartesi k.box falan böyle daha çok zayıflamazmıyım)