Arkadaşlar kilo veremiyorum yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar 1,5 aydır spora gidiyorum ilk ay 4 kilo verdim belimden 8 cm inceldim ama 2 haftadır hiç bir kilo veremedim neden böyle lütfen yardımcı olur musunuz yediklerim şöyle;
Sabah; 2 haşlanmış yumurta domates peynir
Öğle; 1 elma bazen ton balığı yanında
Akşam; evde ne yemeği varsa hepsinden 4 5 kaşık ekmeksiz yiyorum

Arkadaşlar 1,5 aydır spora gidiyorum ilk ay 4 kilo verdim belimden 8 cm inceldim ama 2 haftadır hiç bir kilo veremedim neden böyle lütfen yardımcı olur musunuz yediklerim şöyle;
Sabah; 2 haşlanmış yumurta domates peynir
Öğle; 1 elma bazen ton balığı yanında
Akşam; evde ne yemeği varsa hepsinden 4 5 kaşık ekmeksiz yiyorum
Sadece bunları yiyorsan çok yanlış bir yoldasın. Çeşitli kaynaklardan önce bmr değerini öğren, ardından onun altına düşmeyecek şekilde beslenme düzenini değiştir. Yoksa ciddi anlamda sağlık problemleri yaşayabilirsin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

170 89[DOUBLEPOST=1511601237][/DOUBLEPOST]
Sadece bunları yiyorsan çok yanlış bir yoldasın. Çeşitli kaynaklardan önce bmr değerini öğren, ardından onun altına düşmeyecek şekilde beslenme düzenini değiştir. Yoksa ciddi anlamda sağlık problemleri yaşayabilirsin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yani daha ayrıntılı anlatır mısın

Valla bende bi turlu 85 in altina inemiyorum inat ettim agirlik antremanlari yapmak yerine sadece kardiyo egzersizleri yapip salataliktan baska bi sey yemicem

Ayrica saat'de 4 bardak su icicem[DOUBLEPOST=1511603557][/DOUBLEPOST]Belki birileri yardimci olur yaw arkadaslarin hocanin verdigi program ve olculerim

Omuz119
Gogus104
Kol40
Bel 97
Bacak54
Kiko86

1.kosu 15dk
2.eliplik 10 dk
3.sit-up 4x20
4.YATARAK BACAG KALDIRMA XD 4X20
5.yetde makas 4x20
6.ap sehpada mide 4x15