Arkadaşlar kiloluyum yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar lise 1 gidiyorum boyum 1.70 kilom 69 aşırı kiloluyum ben kilo vermek istiyorum tabi Spor Merkezine gitmek istiyorum 15 tatilinde başlayacağım bana verilen her şeye uyacağım ne kadar sürede bedenimde ki fazla kilolardan kurtulur ve en azından bedenimi düzgün bir şekilde sokarım ve yanaklarım çok dışarıya çıkmış durumda bunları boy atarak kurtulabilir miyim sorunlarım şunlar:

-Fazla Kilo
-Şişkin ve çok öne çıkan yanaklar

Bilmiyorum hocam yapımdan gereği böyle galiba çevremdekiler normal olduğunu söylüyor ancak ben kilo vermek istiyorum yani fit bir vücüda sahip olmak istiyorum

Birader anlayamadığım şey kusurada bakmada buraya bizimle şakşak yapmaya mı geldin ?
69 kiloyum çok kiloluyum kilo vermem gerek

+++++++++++++++[DOUBLEPOST=1450990638][/DOUBLEPOST]Dostum kiloluyum işte vermek istiyorum fit olmak istiyorum

Son düzenleme:
Fit olmak için proteinli besleneceksin ve body e baslıcaksın.

mevzu kilo vermek değil yağ yakmak. dengesiz br beslenmeyle verdiğin kilonun bir kısmı kas ta olabilir.

ihtiyacın olan kaloriden ortalama 300 eksik alacaksın.

3 kural var
düzenli-düzgün antrenman (tecrüben'e uygun antreman programı)
düzenli-düzgün belenme = makro ( protein,karbonhidrat,yağ) ve mikro (vitamin,mineral) oranları düzgün olacak #### Evde ne bulduysam yiyorum mantığıyla bu işler yürümüyo haberin ola.
düzenli düzgün dinlenme ( ortalama 7,5 saat uyku)

kaç ayda kaç kas yaparım die bi olay yok unut onu. ışk hızında olmuyo bu işler. 3 ay sonunda farkları belirgin olarak görmeye başlarsın.

Bende senin yaşındayken aynı problemleri yaşadım Öncelikli olarak eğer seninle beraber spor salonuna gelecek birini bulursan birbirinizi motive etmiş olursunuz. Zaten çok istekliyse hedeflerine ulaşırsın. Sana tavsiyem bu yola giriceksen aksatma beslenmene dikkat et zaten spor salonlarinda olmasi gerekeni söylüyorlar orada illaki abilerin olacak onların destegini almaktan çekinme Başarılar

Back
Yukarı