arkadaşlar lütfwn bi bakıverin kaç kere topic açtım hiç cevap gelmiyor lütfen rica ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar boyum 180 kilom 106 günlük olarak 1500 civarı kalori alıyorum bazen 1000-900 lere inebiliyo aşağı yukarı günlük :
120 gram karbonhidrat(tamamen meyve.ve sebzeden)
120 gram protein(tavuk light süt yumurta akı)
60 gram yağ ( büyük bir çoğunluğu doymamış yağ)
Antrenman :
Gün aşırı yarım saat interval koşu
Boş günlerde 15 dk mekik basen ağırlık antrenmanı
Son olarak günde 2600 mg solgar tonalin cla ve antrenmanlardan önce carnitene alıyorum programım nasıl sizce?

Anladığım kadarı ile kilo vermeye çalışıyorsunuz.
Karbon hidratı çokta düşürme vucud güçten kuvvetten düşmesin iyicene 900 lere inme bence.
120 gram günlük protein oranını 160 seviyesine çıkartabilirsiniz .
Basen antremanı her boş kaldığınızda yapın ,enseye vileda sopası koyup oturduğunuz yerde çevirin.
Ağırlıksız Squat yapın (Squat çeşitlerinden bir kaçını yapın)
Eve dumbell alın hafif ağırlıklarla çalışın kilo verirken deri sarkması illaki olacaktır bunu en aza indirgeyin.

meyveyi genel olarak akşam öğününden önce tüketin ve glisemik indeksi düşüklerden seçmeye özen gösterin ( kabuklarıyla yeyin muhakkak), cardio öncesi şekersiz kahve(sade türk kahvesi,filtre kahve ya da espresso) yağ yakımına yardımcı olur deneyebilirsiniz.Yağ kaynaklarınızı bilmiyorum ama çiğ kuruyemişlerden sağlamanızı tavsiye ederim (ceviz,badem,fındık gbi).Kolay gelsin...

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı