cihatornek
Üye
Arkadaşlar merhabalar,salondan ayrıldım bu sene lys var ve az kaldı Allaha şükür çalışıyoruz.Sınavlardan sonra çalışıp 1000-1500 tl arası bir bütçeyle mini bir gym kurmak istiyorum.2 senelik sporcuyum 78 kg 183 cm boyundayım antrenman ve beslenme tam
ev bana daha hoş geliyor o yüzden size birkaç sorum olacak.Reklam olur diye isim vermeyeceğim ama satış ilanları verilebilen sitelerden birinde bir firmadan alacağım ekipmanlar şöyle ;
*100 kg döküm ağırlık - 390 tl
*210 cm uzun bar - 95 tl (krom)
*120 cm e.z bar - 40 tl
*Ayarlanabilir multi fonksiyonel bench sehpası - 250 tl
*Altis hg 200 ağırlık istasyonu -549 tl (Bu ise kendisi satan bir firma reklamlarıda tvde mevcut zaten "ayağına gelsin"
,kargo bedava bu üründe)
şimdilik alacağım bunlar ben paramı boşa vermek istemiyorum.hg 200 hariç diğerlerinin kargosunda sorun olabilir mi ? bunu merak ediyorum öncelikle ?
onun haricinde de kargo şirketi getirmez ise asıl bir yol izlemeliyim?satıcının yamuk yapması durumunda kime müraacat etmeliyim
merak ettiklerim bunlar cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.üstadlarımdan öneri ve uyarı bekliyorum herkese iyi sporlar 

*100 kg döküm ağırlık - 390 tl
*210 cm uzun bar - 95 tl (krom)
*120 cm e.z bar - 40 tl
*Ayarlanabilir multi fonksiyonel bench sehpası - 250 tl
*Altis hg 200 ağırlık istasyonu -549 tl (Bu ise kendisi satan bir firma reklamlarıda tvde mevcut zaten "ayağına gelsin"

şimdilik alacağım bunlar ben paramı boşa vermek istemiyorum.hg 200 hariç diğerlerinin kargosunda sorun olabilir mi ? bunu merak ediyorum öncelikle ?
onun haricinde de kargo şirketi getirmez ise asıl bir yol izlemeliyim?satıcının yamuk yapması durumunda kime müraacat etmeliyim