Arkadaşlar neredeyse hiçbir hareketi yapamıyorum.

Arkadaşlar bugün 2 tane 8 kiloluk dumbell aldım fakat çok zorlanıyorum neredeyse hiçbir hareketi yapamıyorum azönce bitane gögüs hareketi yaptım gögüsümün ortası fena şekilde kasılmaya başladı kollarımda çok kasılmaya başladı sadece 1 hareket yaptım bicepsete ve gögüste onlarda 10 tekrar 3 set neden böyle oluyor yeni başladığım için mi?

Kilo 130

boy 1.95

yaş 16

8 kilo fazla gelmiştir sen 5 kiloluk bi şeylerle yap önce ilerliyen zamanlarda 8 e yükseltirsin kaç kiloyla hareketi düzgün bir şekilde yapabiliyorsan o kiloyla çalışmalısın

spor salonundamı spor yapıyorki dambıl aldım dediğine göre evde yapıyor adam
aynen onu görmemişim :D[DOUBLEPOST=1521457476][/DOUBLEPOST]
Arkadaş eve almış ben onu yanlış okumuşum :D eve almamış olsaydı, yeni başlayanlar için dumbell pek önerilmiyor göğüs omuz hareketlerinde, sakatlık olabileceği ve yanlış yapılabileceği için.

salona gitme imkanı varsa salona gitmesi daha iyi olur hem kilosuda çok yüksek.Evde bu iş yapılır yapılmasına ama bunu yapabilmek için ciddi bilgi birikimi lazım.Buda sende şuanda bulunmuyor salondaki antrenör en azından seni daha kısa sürede doğru yola ulaştırır

Arkadaşlar spor salonunada gittim 1 ayda 10 kilo verdim ama okullar var malum o yüzden anca yıl sonu gidebilirim evde biraz olsun gelişemez miyim?

Back
Yukarı