Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Derdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Derdi

Üye
merhaba arkadaşlar.

ben 3 ay önce spor salonuna yazıldım.başladığımda 94 kiloydum .boyum 1.82 kilom şu an 82'ye düşmüş durumda.ilk başladığımda kilo verdikçe vücudumun düzeleceğini tahmin ediyordum.ama şu anda görüyorum ki sadece kilo vermek yetmiyormuş fiziğin düzelmesi için.göbek kısmından bayağı inceldim.yani yandan göbek fazla yok.ama önden bayağı geniş görünüyorum.ayrıca baldırlarda yağ var.yani açıkçası hala kendimi kilolu hissediyorum.fiziğim düzgün değil.

12 kiloyu verirken sıkı bir diyet uygulamadım.ama yemeği ve ekmeği kıstım baya.bazı arkadaşlar kastan verdiğimi söyledi ama benim vücudumda ne kadar kas olabilir ki.kilo verdiğim açık bir şekilde belli oluyor.ama vücudu toplamam lazım.ince ve hafif kaslı görünmek istiyorum.yaşım 17

arkadaşlar sizce bundan sonra ne yapmalıyım.sizce kardioya devam mı edeyim yoksa ağırlık çalışmaya mı başlayayım.73-74 kiloya düşmek istiyorum profesyonel bir spor hocam yok.size danışmak istedim.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

kastanmı verdiğini söylüyorlar kastan gramla gider anca 12kilo 3ay normal bence 8-9 kilo yağ 3-4kiloda su gitmiştir kastan falan gitmemiştir rahat ol sen :D

arkadaşlar kastan verdiğimi pek sanmıyorum açıkçası beslenmemde bir sorun yok.yardımlarınızı bekliyorum.

güncellllllllllll

Spam yapmaya gerek yok konun goruluyor...
  1. Kastan kilo vermediginizi soyluyorsunuz neye gore ? Akrep hanin dedigi gibi boyle bir diyet (3 ayda 9 kilo yag yakacak) varsa paylasirsan bizimle seviniriz
  2. Beslenmenizde sorun olmadigini soyluyorsunuz... Beslenme programini ve kilo vermek icin uyguladiginiz programi bir yazin da gorelim ve yorumlarimiz ona gore yapalim
yok ben su kadar kiloydum , su kadar ayda bukadar kilo verdim , kastan verdigimi sanmiyorum gibi ibarelerle bu is yurumuyor malesef

kardiyo ağırlıklı çalıştıkça zayaıflayacaksın
kardiyo artı vg yaparsan hem zayıflarsın hemde kaslanırsın
sadece vg yaparsan kilon fazla değişmez
artabilirde azalabilirde
yaptığın programlara ve diyetlerine bağlı
benim tavsiyem kardiyo + vg yap

sen beslenmende proteini eksik tutmuşsan gider bide üstüne cardiyo yaptım diyosun.Bi arkadaşta ordan demiş "kastanmı verdiğini söylüyorlar kastan gramla gider anca 12kilo 3ay normal bence 8-9 kilo yağ 3-4kiloda su gitmiştir kastan falan gitmemiştir rahat ol sen " sanki kahinmiş gibi

Spam yapmaya gerek yok konun goruluyor...
  1. Kastan kilo vermediginizi soyluyorsunuz neye gore ? Akrep hanin dedigi gibi boyle bir diyet (3 ayda 9 kilo yag yakacak) varsa paylasirsan bizimle seviniriz
  2. Beslenmenizde sorun olmadigini soyluyorsunuz... Beslenme programini ve kilo vermek icin uyguladiginiz programi bir yazin da gorelim ve yorumlarimiz ona gore yapalim
yok ben su kadar kiloydum , su kadar ayda bukadar kilo verdim , kastan verdigimi sanmiyorum gibi ibarelerle bu is yurumuyor malesef

dostum galiba sinirlendin biraz flood yaptığım için.özür dilerim mesajları silmeye çalıştım ama başaramadım.ilk mesajda dediğim gibi doğru düzgün bir diyet yapamadım.ama günlerim şu besinleri tüketerek geçiyordu.

kahvaltı
2 yumurta domates,salatalık 2 dilim ekmek (bazen kaynatarak bazen kaynamış bazende kızarmış yiyordum )

öğlen
1 kase yoğurt,dünden kalan yemekler bu tavuk olur,sulu yemek olur.ekmek 2 dilim.

saat 3-4
100 gr tavuk 2 dilim ekmek.

ondan sonra bir şey yemezdim.gerçekten düzensizdi.umarım yardımcı olursunuz.teşekkürler

dostum galiba sinirlendin biraz flood yaptığım için.özür dilerim mesajları silmeye çalıştım ama başaramadım.ilk mesajda dediğim gibi doğru düzgün bir diyet yapamadım.ama günlerim şu besinleri tüketerek geçiyordu.

kahvaltı
2 yumurta domates,salatalık 2 dilim ekmek (bazen kaynatarak bazen kaynamış bazende kızarmış yiyordum )

öğlen
1 kase yoğurt,dünden kalan yemekler bu tavuk olur,sulu yemek olur.ekmek 2 dilim.

saat 3-4
100 gr tavuk 2 dilim ekmek.

ondan sonra bir şey yemezdim.gerçekten düzensizdi.umarım yardımcı olursunuz.teşekkürler

yok estagfurullah sinirlenmedim sadece soyledim :) o sekilde anlasildiysam kusura bakma.

Beslenmeniz sorunlu. Duzeltmeniz lazim. Artik oyle aman aman bir kilo fazlaniz da yok. Guzel bir diyet hazirlayin kendinize diyetinizde aldiginiz gunluk protein kg*1.5 yeterli olacaktir. Gunluk yiyeceklerle bunu cok rahat karsilarsiniz ve calismaya devam :) yavas yavas istediginiz sonuclari elde etmeye baslayacaksiniz

sekeri , beyaz unu ve doymus yaglari hayatinizdan cikarmaya calisin

basarilar

Son düzenleme:
Back
Yukarı