Arkadaşlar size içtenlikle bişey sorucam

Ya şimdi Zayifim spora gitmek istiyorum ama doktor olmaz çok zayifsin yapamazsin diyor peki ya kilo alip gitsem bi sıkıntı olurmu alacagim kilo 6 kilo çok yağlanırmiyim

3-4 Yıl önce bende ortopediste bir konuda danışmak için gitmiştim. Spor mevzusunu açınca da parmaklarımı daire şeklinde oynatıp bak sesler geliyor dokular çok zayıf, ağırlık çalışmamalısın demişti. O yaşlı bunağa uymadım ya şükürler olsun :)

3-4 Yıl önce bende ortopediste bir konuda danışmak için gitmiştim. Spor mevzusunu açınca da parmaklarımı daire şeklinde oynatıp bak sesler geliyor dokular çok zayıf, ağırlık çalışmamalısın demişti. O yaşlı bunağa uymadım ya şükürler olsun :)

Hocam ses'e kaldıysa benim her yerden ses geliyor; göğüs, kol, el parmakları , ayak parmakları, boyun Allah ne verdiyse :D

boyunuz kilonuz kaç?doğru ya da yanlış olup olmadığına girmeden şöyle bir tahminde bulunayım;doktorunuzun böyle bir şey söyleme sebebi şu olabilir,zaten kilo alma konusunda sorun yaşıyorsunuz,aktif spor günlük kalori ihtiyacınızı artıracağı için kilo alımını daha da zorlaştırabilir.

ben doktora gittiğimde senin tipin bu yapacak bir şey yok demişti zerzevat o zaman 52-56 kg idim şimdi 78-81 :) bütün kıyafetleri dağıttım asansörde aynada kendimi görünce çok mutlu oldum çok sıkı bir çalışmayla güç hacim kilo kazanılır yeter ki bilinçli hareket edilsin hafiften düzenli spor beslenme istirahat şart sonra kimse seni tanıyamaz beni uzun zamandır görmeyenler öyle bir şaşırdı ki yılların kronik zayıf tüy sıklet sinek siklet bendeniz buldozere dönmek üzereyim :) üstelik yaş 43 fazla ağırlık da kaldıramıyorum astım hastasıyım gücüm yok lakin devamlı düzenli çalışırsanız hafiften ağırlıkları artırırsınız bir süre sonra yol kate ettiğinizi görürsünüz ben makina da ağırlıksız çalışamıyor boş bile kaldırıp indiremiyordum hatta tembellikten makinasız kendi kendime boş hareket bile yapamıyordum ama azimle zamanla oluyor her şey güç de kilo da geliyor plan program yap başkasına bakma kendine odaklan işi bitir

boyunuz kilonuz kaç?doğru ya da yanlış olup olmadığına girmeden şöyle bir tahminde bulunayım;doktorunuzun böyle bir şey söyleme sebebi şu olabilir,zaten kilo alma konusunda sorun yaşıyorsunuz,aktif spor günlük kalori ihtiyacınızı artıracağı için kilo alımını daha da zorlaştırabilir.
47 kiloyum
167 boyum

Back
Yukarı