arkadaşlar yağ oranımı merak ediyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umut1319

Üye
72Pg0v.jpg
[/url][/IMG]
PvBkLQ.jpg
[/url][/IMG]

bu fotoğraflarım biliyorum kilo almam lazım ya :([DOUBLEPOST=1406188707][/DOUBLEPOST]https://i.hizliresim.com/PvBkLQ.jpg

https://i.hizliresim.com/72Pg0v.jpg

yag oranini felan bosver hemen bu spora basla ve ne Kadar saglikli besin varsa götür,ama mutlaka sporla beraber yap,yoksa bu vücudun üstüne spor yapmadan alacagin Kilo bicimsiz bir görüntü olusturucaktir.

ben temiz kilo almak istiyorum lean bulk yapmak için yağ karbo pro kalori oranları ne olmalı bi yardımcı olursanız?

Bence lean falan degilde direk bulking yap kolay kolay yaglanacagini sanmiyorum.illa lean bulking yapicam diyosan ki bence yapma, kaloriyi 300 arttirip protein 1.5 2 kilon basina.karbonhidrat 300.off gunler 200 250
Bu sekil olabilir yanlissam duzeltin

egemen araştırmalarım doğrultusunda tam dediğin gibi değerleri buldum bende öyle yapıcam pro kilo başı 2 yağ kilo başı 1 gr karbonhidrat kilo başı 4,5-5 gram toplamda 300 grama yakın yapıyor karbonhidrat

Bu halinle yaglanmaktanmi korkuyorsunda lean bulk yapmak istiyorsun anlamadim.Lean Bulk dedigin zaten hafiften yagli,Cabuk Kilo alabilen ve kalori alip verimine cok Cabuk tepki gösterebilen vücutlar icin tamamda resimde ben öyle bir vücut göremiyorum,saglikli beslen ama aban su yemek olayina,yanindada spor yaparak,eminim bu görüntüyle teston bile yerlerde sürünüyordur.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı