Arkadaşlar Yardımcı Olurmusunuz

Aeolus

Üye
Merhaba Arkadaşlar Şuanda 24 Yaşındayım 187 Boy 59.8 Kiloyum Kilo Almak İstiyorum Aşırı Zayıf Görüyorum Kendimi 3 Ay Body'ye Gitmiştim Ama Herhangibir Faydası Olmadı Hangi Aşamaları İzlemeliyim Şimdiden Teşekkür Ederim

Hocam anladığım kadarıyla pek bu konularla ilgili değilsiniz. Maalesef çoğu insan bu işin sporla olacağını zannediyor. Spor bu işin küçük bir kısımı. İşin asıl önemli kısmı beslenme. Aşırı derecede zayıfsınız. Çok sağlam bir yeme alışkanlığı edinmelisiniz. Spor konusunda da gideceğiniz salondaki antrenörden de yardım alırsınız ancak bu şekildeki zor kilo alan kişilere her gün 1 kas grubu çalışma önerilir. Ama dediğim gibi düzenli antrenman yapsanız bile yeme konusuna dikkat etmezseniz çok bir ilerleme kat edemezsiniz.

Yani faydası tabiki olur ama almadan önce dikkatli bir şekilde araştırılması gerekir. Bu takviye gıdalar normal beslenmeyle gerekli kaloriyi sağlayamayan kişiler için kullanılır. Sen de beslenmeye o kadar dikkat edemiycem diyorsan kullanabilirsin karbonhidrat tozu felan. Am tavsiyem doğal yollarla halletmen.

Back
Yukarı