Arkadaslar 1 aylik degisimim tavsiyelerinizi bekliyorum

Cagillik ne demek bilmiyorum ama -de ayrı yazılır. Ayrıca sen necisin bilmiyorum ama ben diş hekimiyim. İnsan vücudundan bihaber gelip burda boş boş konuşmayın.[/
Cagillik ne demek bilmiyorum ama -de ayrı yazılır. Ayrıca sen necisin bilmiyorum ama ben diş hekimiyim. İnsan vücudundan bihaber gelip burda boş boş konuşmayın.
Hepiniz doktorsunuz zaten ben senin o diplomanla önünden bile gecemiyeceğin bir
Şirkette calişan kariyerli biriyim senin cektiğin diş kadar benim gezdiğim ülke vardır

arkadaşlar gereksiz tartışmayalım. yarıştırma yapmayalım. ama sen de diyetini paylaş karnını içine çekmeden güzel poz ver bir de öyle bakalım.

biri cahilliğe cağillik yazar diğeri body ile alakası olmayan mesleğini söyler sirk gibi forum
Yeri geldi mesleğimizi söyledik. Body ile alakası yok demek için bu işin içinden olman gerekiyor. Body ne ile ilgili dostum aydınlatır mısın bizi? Tek bildiğiniz gelip forum abilerinizi okumak, bir iki latince kelime serpiştirmek ve ben oldum demek. Aynen oldun.

Yeri geldi mesleğimizi söyledik. Body ile alakası yok demek için bu işin içinden olman gerekiyor. Body ne ile ilgili dostum aydınlatır mısın bizi? Tek bildiğiniz gelip forum abilerinizi okumak, bir iki latince kelime serpiştirmek ve ben oldum demek. Aynen oldun.
body nin direk tıpta spor hekimliği anabilim dalı varda neyse. yok knk haklısın.

Back
Yukarı