2fast2furıous
Üye
yorumlarınızs için şimdiden teşekkürler
zaten kaç çeşit varki.özel kullanım gerektırenlerın dışında komplex olanlardan tercıh etmek gerekırse amıno 3001 başı çeker.2fast2furıous dedi:yorumlarınızs için şimdiden teşekkürler
genelde 600 yada 650 tabeletlık olanlar tammaen whey degıl.bıtkısel proteın agırlıklı oluyorlar.bu konuda net bır bılgı varmı?mastertrainer dedi:hardline ile anlaşmalı bir spor salonunun antrenörü olarak hardline taklit bir marka değil.güvenle kullanabilirsin...
ekonomik olması bakımından amino 9000 650 tableti tavsiye ederim....
aslında en güzeli amino2000 300 tablet+L-Glutamine 150 gr alman olur...
guardbody dedi:zaten kaç çeşit varki.özel kullanım gerektırenlerın dışında komplex olanlardan tercıh etmek gerekırse amıno 3001 başı çeker.2fast2furıous dedi:yorumlarınızs için şimdiden teşekkürler
tablet sayısının düşük olması bıraz sınır bozucu.daha once orta sınıf olarak nıtelendırılen vıta lıfe 4600 kullandım.ondada oldukça farklılık hıssettım.şu anda bakanlık onaylı olarak ulkemızde satısa gırdı.unıversal 2700'de fena degıl gıbı ama diğerlerine gore bıraz daha yavas absorbe oluyor.hardark dedi:guardbody dedi:zaten kaç çeşit varki.özel kullanım gerektırenlerın dışında komplex olanlardan tercıh etmek gerekırse amıno 3001 başı çeker.2fast2furıous dedi:yorumlarınızs için şimdiden teşekkürler
evet benim gibi düşünen biri daha üniversal amino 3001 başkada tanımam