PANZEHIR dedi:arnold filimlerde ve tatillerde cok farkli cikiyor
Bu normal arkadaslar. Film icin kur yapiyor bu anlasilmaktadir. Zaten bu resimlerden 1 sene sonra kalbinden ameliyat oluyor ve 3 ay antremansiz ve düzgün beslenmeden cekilen yine resmi var ve orda berbat görünüyor. Bu 1996 resimleri yine cok iyi![]()
arnold bence tartışılması söz konusu bir kişi değil adam zaten zamanın da yapabileceğinin fazlasını yapmış şuan ki teknoloji o zaman olsa destekleyicileri teknolojiye bağlıyorum arnold neler yapardı adam şuan 61 yaşında ben daha onun yaşında böyle bir vucut a sahip adam görmedim terminatör 3 de 2 sene önce 59 yaşında orada bile güzel vucut u bu arada terminatör 4 de ronni coleman oynuyacakmış duyduğuma göre arnold yorulduğunu söylüyor fakat ekranlarda bulunmak için az da olsa görüneceğini söylüyor...Despo dedi:PANZEHIR dedi:arnold filimlerde ve tatillerde cok farkli cikiyor
Bu normal arkadaslar. Film icin kur yapiyor bu anlasilmaktadir. Zaten bu resimlerden 1 sene sonra kalbinden ameliyat oluyor ve 3 ay antremansiz ve düzgün beslenmeden cekilen yine resmi var ve orda berbat görünüyor. Bu 1996 resimleri yine cok iyi![]()
Bu yazdiklarina inaniyorum - boyle farklilik olmaz..