Arnold 1996 Tatil Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Resimler 1996 yilindan, Eraser filmi cekilisi zamaninda, filme bakanlar varmi bilmiyorum, ben daha dun seyrettim.. Acayip farklilik var :)

Sanirim su an 56 yasinda arnold, bu bu resimler ise 9 sene eski..

bence imkansiz çünkü eraser filminde arnold bomba gibiydi.

bu resimler cekildiginde hawaii de tatildeymis

cekim hileleri + kimyasallar = bomba gibi arnold

arnold filimlerde ve tatillerde cok farkli cikiyor
Bu normal arkadaslar. Film icin kur yapiyor bu anlasilmaktadir. Zaten bu resimlerden 1 sene sonra kalbinden ameliyat oluyor ve 3 ay antremansiz ve düzgün beslenmeden cekilen yine resmi var ve orda berbat görünüyor. Bu 1996 resimleri yine cok iyi :)

PANZEHIR dedi:
Bu normal arkadaslar. Film icin kur yapiyor bu anlasilmaktadir. Zaten bu resimlerden 1 sene sonra kalbinden ameliyat oluyor ve 3 ay antremansiz ve düzgün beslenmeden cekilen yine resmi var ve orda berbat görünüyor. Bu 1996 resimleri yine cok iyi :)

Bu yazdiklarina inaniyorum - boyle farklilik olmaz..

Despo dedi:
PANZEHIR dedi:

Bu yazdiklarina inaniyorum - boyle farklilik olmaz..
arnold bence tartışılması söz konusu bir kişi değil adam zaten zamanın da yapabileceğinin fazlasını yapmış şuan ki teknoloji o zaman olsa destekleyicileri teknolojiye bağlıyorum arnold neler yapardı adam şuan 61 yaşında ben daha onun yaşında böyle bir vucut a sahip adam görmedim terminatör 3 de 2 sene önce 59 yaşında orada bile güzel vucut u bu arada terminatör 4 de ronni coleman oynuyacakmış duyduğuma göre arnold yorulduğunu söylüyor fakat ekranlarda bulunmak için az da olsa görüneceğini söylüyor...

resimler gözükmüyo galiba arnold a yakıştıramayanlar kaldırdı resimleri :D

resimlerin hepsi yeniden eklendi.

ok resimler düzeldi eline sağlık.

Back
Yukarı