Arnold Bodyforumtr.com Özel Arsiv

Tarzan gibi giyindiği resimlerde oynadığı filmlerdeki göğüs yapısı diğer resimlere göre gercekten berbat hiç dolgun değil.Ve bu gercekten cok ilginc..

gelmiş geçmiş en iyi bodybuilder. şimdikiler insan olmaktan çıkmaya başladılar. roni, jay ve diğerleribu işin estetiğini ikinci plana itiyorlar artık. işin cılkı çıktı. roni takım elbise giydiğinde çok komik görünüyor. bu kadar da olmaz artık.

ama arnold hep estetikti bana göre. formunu zirvesinde iken bile çok daha zarif duruyordu.

hernan77 dedi:
gelmiş geçmiş en iyi bodybuilder. şimdikiler insan olmaktan çıkmaya başladılar. roni, jay ve diğerleribu işin estetiğini ikinci plana itiyorlar artık. işin cılkı çıktı. roni takım elbise giydiğinde çok komik görünüyor. bu kadar da olmaz artık.

ama arnold hep estetikti bana göre. formunu zirvesinde iken bile çok daha zarif duruyordu.

Gelmiş geçmiş en iyi vücutcu değil ama zamanında oldukça başarılıydı.Bu spora kattığı bir çok şey var buda göz ardı edilmemeli.Estetik açı konusu bence göreceli bir kavram güzellik gibi, evet Arnold bence estetik ama döneminde omuzları ve bacakları yeterli değildi fakat ben Ronnie yi oldukça estetik bulanlardanım bu konuda farklı düşünüyoruz sanırım çümkü bana göre estetik olmanın en önemli sartı yeterli kütle, bu kas grupları arasındaki orantı ve yeterli büyüklük.

Küçük Arnold
062pw9.jpg

317ui4.jpg

675vn0.jpg

676ly5.jpg

677bt1.jpg

678em4.jpg

679er1.jpg

680im8.jpg

681cy2.jpg

682pi7.jpg

Büyükleri de ekleriz inş.vakit buldukça...

Arni atıp tutarken.(serge nubret, arni, bill grant) :D

mg100.jpg

Arnold askerde :roll:

arnoldmilitaryme1.jpg

güzel foto. kitabında askerlikten falan bahsediyor du ama foto yoktu. tankçıymış kendisi. babasının isteği ile gitmiş askere ama sonra bırakmış......

evet bende kitabını okumuştum.Askerliğini krallar gibi yapmış.Ona özel spor salonu ve yemek menüsü hazırlanmış :!:

Back
Yukarı