Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o yaşta altına kaçıran insanların olduğunu, kemikleri sayılan yaşlılar olduğunu varsayarsak mükemmel durumdadır.
arnold kariyerini bb dışında devam ettirdiği için kütlesini ve formunu koruması beklenemezdi.
bu sporun zirvesine çıktığı için şu anki yeri pek hoş gelmeyebilir ama amatör uğraşanlar kendilerini daha kolay koruyabilir ve daha az kayıp yaşayabilirler.
>>> Sonuç Olarak Yaşlada Alakalı tabi... Deri ve vücud kendini yenileyemiyor Kilo vermek zor... Ancak Bacaklarına dikkat ederseniz Kalflerin neredeyse hala yerinde durduğunu görebilirsiniz... Kalfleri gayet sağlam geldi bana... Ama FLeXor Hocanında dediği gibi kaçtane Pro var Valilik onca filim Onca üst üste Olimpia Kazanmış Kişi ?
Fatak Terminatör 4 salvation u izlediğimde Önce 1 vay canına Yuh aman tanrım adam 65 yaşına geldi ve Hala şu vücuda bak Dedim T-800 ün Cristian Bale e Sislerin arasından Çıkıp Saldırığı zaman... Fatak Sonradan Öğrendim ki Yine Avusturya Göçmeni Amerikalı biri Olan Roland Kickinger tarafından canlandırılmış... Yaşlılık bu Her zaman Kimse Full Definisyonlu olucak diye bir şey yok
Adam hiçbir vücutçunun ulaşamadığı ve de ulaşamayacağı bir kariyer yaptı Hollywood'da. İsterse Danny De Vito'ya dönüşsün. Karizması dağılmaz. Foto fake olsa da olmasa da benim gözümde değeri düşmez.
Arkadaslar,Bu Foto 100% Fake degildir AMA ,bu foto tam adamin kalp ameliyat'dan sonra cekilmisdir.Arnold gene "Body" sini gelistirdi ,tabi eski'si gibi degil,ama 64 yasindaki Adam icin cok iyi.