Re: Raw Iron (The Making of Pumping Iron)
Arnold steroid konusunda şunları söylüyor 'Raw Iron' da: *yanlıs hatırlamıyorsam
-(Pumping Iron'da bir sahneden sonra) steroid kullanıyor musunuz?
Arnold: Evet! Eskiden ilaç kullanmak yasak degildi. Birisi bize steroid kullanıyor musunuz? diye sorduklarında 'Evet. Gunde 1 dianabol etc.. felan diye anlatıyorduk. Fakat sonra federasyonun yasaklaması üzerine kullandığımızı söyleyemiyoruz.. demişti.. Mesela kurgulardan birkaç örnek verirsem:
*Ken Waller'ın Mike Katz'in t-shirt'ünü saklaması olayı
*Arnold ile Lou Ferrigno arasındaki psikolojik savaş.. (Arnold Lou Ferrigno'nun beni geçmesi zaten söz konusu olamazdı ben neden ona psikolojik baskı yapayım ki zaten kaybedecekti bu kesindi diyor..)
*Babam öldü ama ben eve cenaze töreni için gitmedim yarışmaya odaklanmıştım.. (Bu hikayeyide birisinden duymuş ilgi çekici oldugu için koymuşlar)
*Arabam çalınsa umursamam paniklemem.. yarısma konsantrasyonumu bozmam (Halbuki gercekten böyle birsey olsa ortalıgı birbirine katarım diyor

*Antremandaki pompa etkisi sekstekinden bile zevk verici (Kesinlikle hayır diyor arnold emin olabilirsiniz..

* Esrarlı Sigara olayı
*Franco Colombu'ya yanlıs tavsiyelerde bulundugu (Franco çok yakın arkadaşım ona boyle birsey yapmadım diyor elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calıstım diyor..)
Aklıma gelenler bunlar