Arnold'a ne olmuş böyle ?

446616_IT3BLA2TXIMN6TMTHV4N6IAFSC4A32_arnold-schwarzenegger-sylvester-stallone-best-gpx8vongak_H181155_L.jpg

İnternette bu resime rastladım ve şok oldum.Koskoca Arnold'a ne olmuş böyle, boyu da mı kısalmış ?

boyu kesinlikle kısalmış,arnold 1,87 falandı,slyvester ise 1,75-77 civarı.arnold rahat 5 cm kısalmış...

Ben de Sylvester'le oranlayarak kısalmış mı diye sordum.Hem hacim olarak hem boy olarak gerçekten küçük duruyor.Işık aldatmacasından da mı böyle duruyor diye düşündüm.Arnold'u böyle görünce içim ezildi :(

ayni sekilde bende konu acmistim bu forumda.bunun gibi boydan 5-6 resimleri daha var.

internette arnold 1.85-88
sylvester 1.75-77

(ikisi icinde iki sonucta cikiyor.orn: sylvester basi sitelerde 1.75 bazilarinda 77 ama baska sonuc yok)

ve normal ayakkabiyla aldatmacasiz boydan cekilen fotograflarda aralarinda en az 8 en fazla 13 cm olan iki adamin resimlerde yanyana drduklarinda boy farklari 2, en fazla 3, tas catla 4, ..ksen 5 cm?

Son düzenleme:
Buda eski halleri arnold ve stallone nin burda arnold sırtını arkaya yaslamış tam dik bile değil stallone ise dim dik durmuş ve kalın taban ayakkabı ile arnolda yetişememiş oysa ki yaşlılık hallerinde neredeyse arnolddan uzun :) Nerde o eski ARNOLD :D

1.jpg

O değil de arnold daha çok emekli olmuş emekli maaşını çekmek için dışarı çıkmış amcalar gibi giyiniyor diğeri öylemi daha sportif vucudunu gösteren kıyafetler ben daha burdayım mesajı veriyor slyvester :)

adam yıllardır vg den uzak ne bekliyorsunuz?
silvester gibi çalışsaydı ondada bişeler olurdu elbet+ ilaçlar :)
adam siyasetçi oldu kafasını kaşımaya vakit bulabildiğini sanmıyorum

ARnold-teaser_0.jpg

son hali böyledir 2011 yılından bu yana spor yapmaktadır arnold ve stallone steroid kullansalarda yinede bu yaşta adamlar spor salonunun yolunu tutuyorlar

Back
Yukarı