Aroma %100 Üzüm Suyu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertakb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben diasanın üzüm suyunu kullanıyorum %100 demese bile memnunum:)

içindekiler:üzüm suyu konsantresi,asitliği düzenleyici(sitrik asit)
üzüm suyu konsantresinden üretilmiştir.
100ml
enerji değeri:65kcal
protein:0
yağ:0
karbonhidrat:14.5

cam şişede olmasını da belirteyim.ilgilenen varsa şuan dia da indirimi vardı 1.8 tl idi.

Bende bu ürünü kullanıyorum. Maddiyat tabi ki çok önemli. Zaten vücut geliştirme sporu başlı başına paraya dayalı bi spor. Hatta bi söz vardı 'paran varsa gelişirsin' diye. Para olmadan da tabi ki yapılabilir fakat mucizevi bi değişim beklenmemeli. Tavuk, balık, yumurta, sağlıklı ekmekler, pirinç, makarna vs. vs. derken iyi bi fiyat çıkıyor. Bunlar üstüne 3-4 liralık üzüm suyu alıp 1-2 günde tüketirsen, aylık bi dünya para ediyor. Herkes en iyisini kullanmak ister, ama maddi durumlar el vermeyebilir. Ben bu ürünü başarılı buluyorum. İsteğimi karşılıyor. Fiyatı da oldukça uygun...

bence en kalitelisi tamek.. raf ömrü kısa ve açıldıktan sonra en fazla 2,3 gün içinde tüketilmesi gerekir.. burdan içindeki kimyasal katkılarında minimum olduğunu anlayabilirsiniz...

bir antreman sonunda çantamdan tamek üzüm suyunu çıkardım.. yarısını tüketmiştim sanıyorum 1 haftalıktı kapağı 2 diş çevirdim ve patladı kapak tavana vurdu.. etrafımdakilerin abi sen ne kullanıyorsun diye sorarkenki bakışlarını unutamıyorum..
:)

üzüm suyu çok kullanılıyo sanırım

şunu merak ediyorum üzüm pekmezi de onun görevini yapabilir mi?

Pekmezin şeker oranının meyva suyuna göre daha yüksek olucağını düşünüyorum. Birde genelde üzüm suyunu protein tozuyla tüketiyorlar, reçel daha katı olucağı için, protein tozuyla tüketimi biraz zor olucaktır.

Dün antremana giderken aldım A101 adlı marketten 1lt 1,60 tlye.

elite naturel de içindekiler de şu yazıyor: 100% üzüm suyu. o kadar.
üzüm suyu konsantresi dedikleri kelime oyunu. konsantrenin içeriği meçhul.
bu elite doğal, doğal olduğu için tortu bırakıyor ama çok pahali büyük şişe (litresini tam bilmiyorum) 9 milyon

bu ürünün fiyatı geçen gün migrosta baktım 1 lt 6,75tl yada 7,65tl gibi hatırlıyorum..250 ml şişedeki fiyatı ise 2,25tl

aroma üzüm meyve suyu 1lt ( Konstreden üretilmiştir.) 1,85 tl idi.

elite 250ml cam şişe 2,25tl iken aroma üzüm suyu 1lt 1,85tl farkı işte :)

Beyler üzüm suyunun kilo aldırdığını duymuştum yağ oranını arttırmazmı bizlerin en haz etmediği şeyde bu zaten :D

Icme o zaman!..

Boyle bos mesajlar yazacagına basıt karbo kompleks karbo kavramlarını arastır ve uzum suyunun ıcılme vaktıne, ıcılme amacına, ıcılen mıktara bak.. ;)

Back
Yukarı