Herkese merhabalar 3 ay kadar vücut geliştirme sporu ile ilgilendim kendimi iyi hissetmemi ve vücudumu tanımama olanak veriyordu mutluydum fakat son ay vücudumu ölçerken omuzlarımda asimetrik bir sorun olduğunu fark ettim sağ omzum daha aşağıda ve güçsüzdü spordan soğudum ve bıraktım yaklaşık bir sene oldu doktora gidip skolyoz mu var diye öğrenmek istedim sonuç temizdi doktor basit bir simetri sorunu dedi ve spor yapmalısın dedi bir kaç sorum olacak vereceğiniz yanıtlar benim için çok değerli saygılar.
1- vücut geliştirmeyle asimetri sorunumu çözebilirmiyim ? bana sanki büyüme oldukça asimetrik sorun kalıcak ama kaslarım güçlenecek gibi geliyor sakın yanlış anlamayın ama bu soruya sadece bilgisi olanlar cevap verebilirse çok sevinirim özellikle adminlerimizden rica ediyorum spora başlayıp büyüme yaşadıktan sonra ayna karşısında mutsuz olursam psikolojik açıdan rahatsız olurum ve oluyorumda
2- vücut tipim hakkında ne düşünüyorsunuz vücut geliştirme sporuna yatkınmıyım ?
3- boyum uzun ve ince yapılı olduğum için sık sık sırt ağrısı ve boyun ağrısı çekiyorum bu sporla ağrılarımdan kurtulabilirmiym ?
boy 183 kilo 84 yaş 21 heyecanla bekliyorum saygılar.
1- vücut geliştirmeyle asimetri sorunumu çözebilirmiyim ? bana sanki büyüme oldukça asimetrik sorun kalıcak ama kaslarım güçlenecek gibi geliyor sakın yanlış anlamayın ama bu soruya sadece bilgisi olanlar cevap verebilirse çok sevinirim özellikle adminlerimizden rica ediyorum spora başlayıp büyüme yaşadıktan sonra ayna karşısında mutsuz olursam psikolojik açıdan rahatsız olurum ve oluyorumda
2- vücut tipim hakkında ne düşünüyorsunuz vücut geliştirme sporuna yatkınmıyım ?
3- boyum uzun ve ince yapılı olduğum için sık sık sırt ağrısı ve boyun ağrısı çekiyorum bu sporla ağrılarımdan kurtulabilirmiym ?
boy 183 kilo 84 yaş 21 heyecanla bekliyorum saygılar.