asimetrik büyüme

kaan26

Üye
Merhaba
19 yaşındayım bi çok spor geçmişim oldu fakat geçen sene 1 yıl boyunca çeşitli sebeplerden dolayı spor yapamadım yazın tekrar başladım fakat çok düzenli devam edemedim yaklaşık 1 aydır düzene soktum haftada 3 gün vücut geliştirme 2 günde yüzme yapıyorum.benim sorunum göğüs kaslarımın farklı büyümesi.genetik olarak göğüs kaslarım diğerlerine oranla daha yavaş gelişiyor fakat sol göğsüm daha geriden geliyor.dengelemek için ne yapabilirim?

Eklentiler

• Snapshot_20131223.JPG
    Snapshot_20131223.JPG
    46,8 KB · Görüntüleme: 784
  • Snapshot_20131223_1.JPG
    Snapshot_20131223_1.JPG
    52,4 KB · Görüntüleme: 777
  • Snapshot_20131223_2.JPG
    Snapshot_20131223_2.JPG
    47,9 KB · Görüntüleme: 843
Ellerin görünmüyor, lakin el hizanda da değil fotoğraflar ,yani aynadan çekilmiş gibi görünmüyor, bana küçük olan sağ göğsün gibi geldi?

asimetrik büyümeyi beginner seviyesinde fazla büyütmemek lazım . verdiğin poz yüzünden de öyle görünüyor olabilir . iyi bir değerlendirme için ellerini omuz genişliğinde vücuduna daya o şekilde fotoğrafları koy . uzuvlar aynı hizadayken belli bir asimetrik az gelişme durumu varsa daha rahat anlaşılır . Bunun yanında dediğim gibi belli bir kas kütlen yok şu durumda dert edilecek bir konu değil . Barda bi tarafa fazla ağırlık takma gibi bir durum söz konusu bile olamaz çünkü ağırlık merkezin kayar .Bunun yanında göğüs kasları birbirlerini destekleyerek çalışır o yüzden göğüs hareketlerini tek el tek dumbell çalışmak bence pek bir fayda sağlamaz .

Merhaba
19 yaşındayım bi çok spor geçmişim oldu fakat geçen sene 1 yıl boyunca çeşitli sebeplerden dolayı spor yapamadım yazın tekrar başladım fakat çok düzenli devam edemedim yaklaşık 1 aydır düzene soktum haftada 3 gün vücut geliştirme 2 günde yüzme yapıyorum.benim sorunum göğüs kaslarımın farklı büyümesi.genetik olarak göğüs kaslarım diğerlerine oranla daha yavaş gelişiyor fakat sol göğsüm daha geriden geliyor.dengelemek için ne yapabilirim?
Dostum açalı çok olmuş ama çözüm bulabildin mi aynı durum bende de var ?

Back
Yukarı