ozgur@
Üye
Genel olarak arnold icin hazirlanmis pumping iron adli belgeseli izliyordum Lou Ferrigno nun arnoldu yenmek icin evet tamamen arnolda kitlenmislerdi idmanlarda
babasiyla olan calismalari ve azmi cok iyiydi ama bilmedigi birsey wardi oda Arnoldun ona kotu tavsiye verebilecegi
yarisma oncesinde ve sonrasinda yapilan roportajlarda dedigi yarismada kazanmak icin mumkun olan herseyi yapmalisiniz ne olursa olsun, yarisma gununde gelebilecegi en iyi forumda gelse bile hatta benimle esit olsa bile hatta benden biraz daha iyi olsa bile ben onunla bir gece harcadim, yarisma oncesi ona yardim etmek icin,ve o geceyi asla unutmiycak, onun aklini karistirdim, guney afrikaya cok gec geldik ve cok guclu ama sabah oldugunda kaybetmeye hazir olucakti, bildiginiz gibi bu tur seyler yarisma oncesi uygundur ve uygunsa kullanilabilir bunun icin formda yada degil ,onemli degil ama formda deilse bu beni daha az telaslandirir, ama formdaysa tamam, umarim formdadir, sonra franco hakkinda ne dusundugunu ve onun akilli olduguna deginiyor gazeteci arnoldtta franco akilli ama o bir cocuk ve yarisma gunu geldiginde ben onun babasiyim ve tavsiye icin bana gelicek ve ona yanlis tavsiyeler vermek benim icin o kadar zor degil diyo arnold yarisma sonrasimi oncesimi cikaramadim ama ferrigno nun ailesi arnoldu kahvaltiya davet ediyor ve gercekten cok samimi geciyor konusmalari, arnoldun poz verme konusunda uzman oldugunu ve zekasini diger yarismacilardan daha iyi kullandigini goruluyor belgeselde
bu arada coleman , cutler ve diger prolarinda videolari duruyor izliycem vakit buldukca bu arada yazim hatalarim warsa ozur