ASTARABİSTAN artık eriyor :)

İnşallah yani :D

Merhaba arkadaşlar. Artık kendi yağ yakım günlüğümü nam-ı diğer zayıflama günlüğümü tutmaya karar verdim. Bu aralar araştırmalara başladım gün gün not yazarım buraya ve kendimi ona göre şekillendiririm.

Önce kendi geçmişimden bahsedeyim :
7 yaşında annem babamı kaybedince hızla kilo aldım. Sbs vs derken küçükken pek sallamadım.
Liseye geçtik ilk sene artık sıkmaya başladı beni
Seneye yani bugüne adam akıllı DÜZGÜN başlamayı nasipmiş.

Yaş 17
Kilo 140-139 :@
Boy 1.75
Pantalon 56 beden
Ayakkabı 46.5-45 (pek değişeceğini zannetmiyorum ama gene yazayım)
Tshirt 3XL
Gerçekten çok hoş(!) değil mi?

Artık bıkkınlık geldi. Bir an önce başlamalıydım... Artık başladım!
GÜNLÜK PLAN:
Bu sabah Insanity 9.günden devam edeceğim. - Sabah Insanity
Sonra duş, kahvaltı ve okula gidiyorum. Gelince ara öğün.
Sonra akşam yemeğinden sonra saat 8 9 gibi yani 2 saat sonra LMC yapacağım. Ya da P90X Lean. Hâlâ karar verebilmiş değilim.

BESLENME :(& işareti seçenek belirtir.)
Kahvaltı:
-Yarın veya salı günü lor peyniri aldıracağım. Ve greyfurt ile avakado da aldırmak istiyorum ama raf fiyatlarını bilmiyorum. Mesela haftada 3 kere olmak üzere taze sıkılmış portakal, greyfurt ve avakodu sıkıp karıştırsam müthiş bir mide delici ve yağ yakıcı olur :)
-Klasik domates ve salatalık
-10 siyah zeytin ve 1 yumurta(kırılmış genelde tavada yani)
-yeşil çay ile birlikte.

Ara Öğün 1:
3 ceviz 3 kuru üzüm

Öğle:
1 konserve ton balık & ızgara et tavuk
Yanında salatalık ve domates
Belki hazır çorba bardakta olan.
Ara Öğün 2:
Portakal & elma

---Eve geliş---

Ara Öğün 3:
Elma & yoğurt

Akşam Yemeği:
Sebze&et yemeği ise 1 porsiyon.
Baklagil&karbonhidrat varsa yarım porsiyon.
Salata
Yoğurt

Sonrasında yeşil çay.

Ailem yazın fitnessa izin veriyor yoksa kardiyo + laktak çalışması istiyordum.
Kickbox öğrenmek istiyorum ama öncelikle kilo vermeliyim :(

Ve evet aşığım. Motivasyon kaynağım o hep :)

Şimdilik bu kadar. Bu başlıkta tutacağım günlüğümü.
İyi antremanlar :)

Allah yardimci olsun en icten dileklerimle basarilar dilerim kardesim. Ayni yastayiz lise 3 teyim bende. Bu duzensiz egitim sistemi bizim gibi genclerin duzenini mahvediyor maalesef. Bende ilkokul 5. Sinifta 30 kiloydum anlayacagim inanilmaz zayiftim ama 8'de mezun oldugumda 77-78 kilo idim inanilmaz ve hizli bir sekilde kilo almistim ve yaglanmistim. Liseye gecince benim de senin gibi canima tak etmisti. Sana verebilecegim en iyi tavsiyenin mutlaka basarisizliklarin yasanacagidir basarisiz olunmadan basarili olunmuyor. Elinden geleni yap :)

Allah yardimci olsun en icten dileklerimle basarilar dilerim kardesim. Ayni yastayiz lise 3 teyim bende. Bu duzensiz egitim sistemi bizim gibi genclerin duzenini mahvediyor maalesef. Bende ilkokul 5. Sinifta 30 kiloydum anlayacagim inanilmaz zayiftim ama 8'de mezun oldugumda 77-78 kilo idim inanilmaz ve hizli bir sekilde kilo almistim ve yaglanmistim. Liseye gecince benim de senin gibi canima tak etmisti. Sana verebilecegim en iyi tavsiyenin mutlaka basarisizliklarin yasanacagidir basarisiz olunmadan basarili olunmuyor. Elinden geleni yap :)
Kesinlikle, sistemimiz çok yanlış.
Durmak yok bu sefer. Yarın 9.gün devam ediceğim. Saar 4.30da kalkabilmek için 30dkya yatacağım(pek zannetmiyorum uyuyabileceğimi :d)

Back
Yukarı