Asude Yağ Yakım Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asude
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abla kalori azaltıına gittiysen cardioyu pek önermem.. ha şehsen kondisyon için ben yaparım crossfit tarzı body ve kardio stili ancak o ödem olabilir.kalorinde artış olmadıysa o kılo o şekilde arttıysa muhtemelen ödemdir daha dorusu vucut su tutmuştur.sana önerim kahve içmen, şekersiz, kremasız, ve saunaya gır cardıo ıse ant basında 10 dk hitt yapmanı onerırım ve bol bol su. :)

Kardio ile pek alakalı olacağını sanmıyorum. Değişeceğini... İlaçlardan, havadan ve yediklerinle alakalı olabilir bence. Yediğin yemeklerin makrosunu hesaplamaya devam ediyor musun?

abla kalori azaltıına gittiysen cardioyu pek önermem.. ha şehsen kondisyon için ben yaparım crossfit tarzı body ve kardio stili ancak o ödem olabilir.kalorinde artış olmadıysa o kılo o şekilde arttıysa muhtemelen ödemdir daha dorusu vucut su tutmuştur.sana önerim kahve içmen, şekersiz, kremasız, ve saunaya gır cardıo ıse ant basında 10 dk hitt yapmanı onerırım ve bol bol su. :)
Dediklerini yapmaya çalışacağım çiko nat.Sauna için uygun yer buldum bu hafta gitmeyi düşünüyorum. Hala toparlanamadım gibi.Makrolar çok düzenli değil. Kilo 65lerde 70i bulacak:) Ama işin ilginç tarafı kilo aldıkça hiç de moralim bozulmuyor.Antrenmanlara yüklenmeye devam ediyorum beslenme de düzelecek inşallah
7878.jpg

Bu fotolardan ilki başlangıç halim.Sonuncusu 2 ayda sıkı diyet yaparak ulaştığım formum.Ortadaki ise şimdiki halim.61 kilo halimde bacaklar istediğim şekilde ama üst beden çok küçülmüştü.4-5 ay içinde 3 farklı bedene sahip olmuşum:)

Dediklerini yapmaya çalışacağım çiko nat.Sauna için uygun yer buldum bu hafta gitmeyi düşünüyorum. Hala toparlanamadım gibi.Makrolar çok düzenli değil. Kilo 65lerde 70i bulacak:) Ama işin ilginç tarafı kilo aldıkça hiç de moralim bozulmuyor.Antrenmanlara yüklenmeye devam ediyorum beslenme de düzelecek inşallah
7878.jpg

Bu fotolardan ilki başlangıç halim.Sonuncusu 2 ayda sıkı diyet yaparak ulaştığım formum.Ortadaki ise şimdiki halim.61 kilo halimde bacaklar istediğim şekilde ama üst beden çok küçülmüştü.4-5 ay içinde 3 farklı bedene sahip olmuşum:)

Tebrikler.
Değişim gayet iyi.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben uzun yıllar boyunca hep kilo takıntısıyla yaşadım. Rakam bağımlısı, her sabah tartılan, moral durumu o rakama göre şekillenen biriydim. Daima kilo vermem lazım, ya kilo alırsam ya veremezsem şeklinde hayatı kendime zehir ederdim. 2 ayda elde ettiğim sonuç öğrendiğim teorik bilgilerin pratiğe dökülmüş haliydi. Hangi kilo beden veya formda olursam olayım istediğim herhangi bir zaman tekrar o bedeni elde edebilirim. Bu sayede beynim de değişmiş
oldu. Takıntı ve korkulardan kurtuldum. Kilo almış olmayı hiç kafama takmıyorum. Kilo alsam da versem de kendimi sevmeyi ve bedenimle barışık olmayı öğrendim.

53 kg % 8 yag orani yaparsan turkiye kosullarina gore derece yapabilcek bi bikini model olursun sanirim basarilar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta beslenmeyi yoluna koymaya çalıştım elimden geldiğince.
Pazartesi

Salı

Çarşamba

Bu şekilde oldu.

Vitaminler,Cla ve aminoasit taviyelerini aldım.
Sabah yumurta beyazı ile omlet. Sütlü veya sebzeli.
3 öğün sebze ve protein(100 gr hindi,100gr tavuk,100 gr balık-ton)
200gr yağsız yoğurt.Spor günleri spordan sonra 1 ölçek whey
Karbonhidrat olarak da pazartesi kinoa, salı bulgur yedim.Çarşamba off gündü sadece elma yedim ama tamamen sıfırlamamak gerekiyormuş onun ayarlamasını da yapacağım.Şimdilik bir düzene oturmaya çalışıyorum. Karbonhidrat ayarlaması ve kalori hesaplaması konusunda biraz çalışacağım.
Senin gibi düşünen bir bayan olsun isterdim bizim akrabalarda en azından supplement konusunda karismazlardi :))

Uzun zamandır foruma girmiyordum günlüğüme bakayım dedim hala duruyor mu diye silinmemiş. 3 yıla yakın bir zaman olmuş burayı bırakalı ve bu 3 yıl içinde
1 evlilik+1 çocuk+20 kg ile hayatıma devam etmekteyim. Hedeflerimin hiçbirini gerçekleştiremedim ama en büyük tesellim dünyalar tatlısı bir kızımın olması:) umarım vucudumdaki yüklerden de zaman içinde kurtulabilirim.

Hazirandan beri 5 kilo verebilmişim. Şu anda 75 kiloyum kızım 15 aylık oldu anne sütü almaya devam ediyor ama eskisi gibi değil. Diyetin de sporun da şiddetini artırabilirim. İstediğim kiloya inmek için hiçbir bahanem kalmadı. Hedef 15 kilo vermek.

Son durum spor salonuna kaydoldum haftada 4 gün gidiyorum biraz ayarı kaçırmışım bacakta birkaç gün ara vermek zorunda kaldım. Yarından itibaren daha düzenli devam edeceğim ama önce diyet. Diyet olmadan sporun da anlamı yok. Diyet anlamında motive olamadıkça yaptığım spor da yorgunluktan öteye geçemiyor. Onu da nasıl sağlayacağım bilmiyorum. Benim en büyük sorunum bu:(

Uzman desteği ile 40 kilo verdiğim dönemde bana söylediği ilk şey şu olmuştu. "Listeleri düzgün yapmak istiyorsan öncelikle yaptığın şeye diyet demekten vazgeç. Sağlıklı beslenme programı uyguladığına inandır kendini gerisi gelecek" Belki sana da bir faydası olur :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı