Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Teşekkür ediyorum yorumunuzdan ötürü. Elimden geldiğince spor ve okulumu aksatmadan götürmeye çalışıyorum. Eskiden çok fazla kafaya takıyordum artık biraz daha relaxım böyle olunca sanki insan daha çok gelişiyorIlk resmleri ve son halini gordum, kim ne derse desdin 2yil icin cok cok iyi gelismis, zaten azimle spor yapip iyi beslesmissiniz, ayni zamanda yas ve genetik avantaj da var bence, sizin yas grubundaki gencler icin guzel bir onek
Tebrikler
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Açıkçası kız arkadaşımda bu konuda şikayetçi neyapıcam bilmiyorumVücut yapın çok iyi tek eksiğin yalnızca baklavaların görünürlülüğü![]()
Olsun dert değil 5 ay çalışır çıkarırsın baklavalarıAçıkçası kız arkadaşımda bu konuda şikayetçi neyapıcam bilmiyorumHedefim dediğim gibi olabildiğince temiz beslenerek 75-76 kg civarına çıkmak mart başı gibide yağ yakımı yaparak öyle çok sıkmadan kasmadan 4 ayda istediğim vücut görünümüne kavuşmayı istiyorum
![]()
Olsun dert değil 5 ay çalışır çıkarırsın baklavaları![]()
FullbodyHadi hayırlısı bakalım antreman sistemi olarak neyapacağıma bir türlü karar veremesim ppl düşünüyordum aslında ama şimdi vizeler ginaller derken spora 5 gün ayıramayacağımın farkına vardım o yüzden 3 gün fullbody şeklinde çalışmak sanki daha mantıklı olucak gibi düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Karın olarak haftada 3 kere olmak üzere ağırlıklı mekik ve leg raise yapıyorum. İzole olarakta, temel hareketlerin yanında yaptığım izole hareketlerde var. Coolcicada PPL diye aratırsan yaptığım program ordaki görebilirsin.Hic karin hareketleei ve izole hareketler yapmiyormusun
Eyvallah teşekkür ediyorum tam gaz çalışıyorum. Hafta içi 5 gün aralıksız hafta sonu 2 gün off şeklinde şuanda. Hedef önümüzdeki yaza kadar lean şekilde 3-4 kg alabilmek bakalım Allah göstericek.Nasıl çalışıyorsan çok iyi çalışmışsın çok sıkı vücut yapmışsın karın kasların mükemmel görünüyor genel olarak formun süper ideal![]()