• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Atatdemir - 1.5 Yıllık Değişim / Bulk

Güncel form 71 kg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 684
vücut2.png vücut1.jpg Kg 68 oldu ağustos sonuna kadar yağ yakıyorum geçen sene 60 kgdan 71'e çıkmıştım bu sene eylülden itibaren gireceğim bulk döneminde ise hedef 68'den 75 görmek bakalım durumlar ne olacak ;)

image.png

Fotoğraf biraz karanlık çıkmış kusura bakmayın

Kilo 73 (Hedef : 75)
Ppl olarak haftada 5 gün gidicem bu hafta vize haftam haftaya başlıyorum.

Ilk resmleri ve son halini gordum, kim ne derse desdin 2yil icin cok cok iyi gelismis, zaten azimle spor yapip iyi beslesmissiniz, ayni zamanda yas ve genetik avantaj da var bence, sizin yas grubundaki gencler icin guzel bir onek

Tebrikler

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Ilk resmleri ve son halini gordum, kim ne derse desdin 2yil icin cok cok iyi gelismis, zaten azimle spor yapip iyi beslesmissiniz, ayni zamanda yas ve genetik avantaj da var bence, sizin yas grubundaki gencler icin guzel bir onek

Tebrikler

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Teşekkür ediyorum yorumunuzdan ötürü. Elimden geldiğince spor ve okulumu aksatmadan götürmeye çalışıyorum. Eskiden çok fazla kafaya takıyordum artık biraz daha relaxım böyle olunca sanki insan daha çok gelişiyor :) Bu hafta vize haftam haftaya PPL antreman programına başlamayı düşünüyorum bakalım inşallah verim alırım ;)

Vücut yapın çok iyi tek eksiğin yalnızca baklavaların görünürlülüğü :(:D
Açıkçası kız arkadaşımda bu konuda şikayetçi neyapıcam bilmiyorum :( Hedefim dediğim gibi olabildiğince temiz beslenerek 75-76 kg civarına çıkmak mart başı gibide yağ yakımı yaparak öyle çok sıkmadan kasmadan 4 ayda istediğim vücut görünümüne kavuşmayı istiyorum;)

Açıkçası kız arkadaşımda bu konuda şikayetçi neyapıcam bilmiyorum :( Hedefim dediğim gibi olabildiğince temiz beslenerek 75-76 kg civarına çıkmak mart başı gibide yağ yakımı yaparak öyle çok sıkmadan kasmadan 4 ayda istediğim vücut görünümüne kavuşmayı istiyorum;)
Olsun dert değil 5 ay çalışır çıkarırsın baklavaları;)

Olsun dert değil 5 ay çalışır çıkarırsın baklavaları;)

Hadi hayırlısı bakalım antreman sistemi olarak neyapacağıma bir türlü karar veremesim ppl düşünüyordum aslında ama şimdi vizeler ginaller derken spora 5 gün ayıramayacağımın farkına vardım o yüzden 3 gün fullbody şeklinde çalışmak sanki daha mantıklı olucak gibi düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Hadi hayırlısı bakalım antreman sistemi olarak neyapacağıma bir türlü karar veremesim ppl düşünüyordum aslında ama şimdi vizeler ginaller derken spora 5 gün ayıramayacağımın farkına vardım o yüzden 3 gün fullbody şeklinde çalışmak sanki daha mantıklı olucak gibi düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Fullbody

Uzun süredir güncelleme yapmıyordum. Yaklaşık 1.5 aylık bir cut yaptım.
Başlangıç kg: 74
Şuanki kg:70.5
Bundan sonraki hedefim cut yapmaya gerek kalmadan büyüyebilmek ve gelecek hazirana kadar 10 ayda 3-4 kg almayı planlıyorum. Cut'ı burda bırakıyorum. Hadi bakalım lean bulk başlasın.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 675
Antreman programı olarak ppl'e geçtim. Yaklaşık 2 haftadır yapıyorum oldukça memnunum. Bir de güncel form atalım.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 611
  • image.jpeg
    image.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 634
Nasıl çalışıyorsan çok iyi çalışmışsın çok sıkı vücut yapmışsın karın kasların mükemmel görünüyor genel olarak formun süper ideal :cool:
Eyvallah teşekkür ediyorum tam gaz çalışıyorum. Hafta içi 5 gün aralıksız hafta sonu 2 gün off şeklinde şuanda. Hedef önümüzdeki yaza kadar lean şekilde 3-4 kg alabilmek bakalım Allah göstericek.

Cut dönemince 68 kgya düşmüştüm şuanda 72 kgmım. Son formum budur. Nisanın ortasına kadar 2-4 kg daha alarak cuta tekrar girerim. Bakalım...

Eklentiler

• 1488108549013.jpeg
    1488108549013.jpeg
    38,4 KB · Görüntüleme: 608
Back
Yukarı