• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Atatdemir - 1.5 Yıllık Değişim / Bulk

Uzun bir aradan sonra tekrar bir güncelleme yapalım.
Kg : 78
Yağ oranım ister istemez yükseldi geçen sene ki karın formumdan bi hayli uzaklaştım ancak bu sene gerçekten çok sağlam kas kütlesi elde ettim. Daha fazla kilo almak yerine 1-2 aylık yağ oranını düşürmek amacıyla bir diyete başladım. Ekim ayı gibi tekrardan lean bull şeklinde devam etmeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• 1499201649588.jpeg
    1499201649588.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 639
Uzun bir aradan sonra tekrar bir güncelleme yapalım.
Kg : 78
Yağ oranım ister istemez yükseldi geçen sene ki karın formumdan bi hayli uzaklaştım ancak bu sene gerçekten çok sağlam kas kütlesi elde ettim. Daha fazla kilo almak yerine 1-2 aylık yağ oranını düşürmek amacıyla bir diyete başladım. Ekim ayı gibi tekrardan lean bull şeklinde devam etmeyi düşünüyorum.
fotodan çok belli olmuyor irilik yanında biri olmadığında. boyumuz aynı vücut tipi de aynı sayılır, şuan tişört giyince iri duruyor musun? ölçüler paylaşırsan güzel olur

ilk fotoğraflar açılmıyo merak etmiştim açıkçası , totalde 5 yıl olmuş sanırım. 5 sene içinde en verimli bu olmuştur 78 kgye çıkmışsın 2 2.5 kg kg yağ yaksan yine istediğin gibi bi form elde edersin diye düşünüyorum

İlk başlarken ki fotoğraflarımdan bunları bulabildim yalnızca 53-55 kgdum o zamanlar[DOUBLEPOST=1503314535][/DOUBLEPOST]
fotodan çok belli olmuyor irilik yanında biri olmadığında. boyumuz aynı vücut tipi de aynı sayılır, şuan tişört giyince iri duruyor musun? ölçüler paylaşırsan güzel olur
Ölçü tutmayı sevmiyorum aynaya bakınca vücudum hoşuma gidiyorsa benim için sıkıntı olmuyor.

Eklentiler

• IMG_0465.JPG
    IMG_0465.JPG
    63,9 KB · Görüntüleme: 563
  • eski1.JPG
    eski1.JPG
    56,3 KB · Görüntüleme: 601
  • eski2.JPG
    eski2.JPG
    60,4 KB · Görüntüleme: 618
Back
Yukarı