atlantis bana göre - görmüş ve incelemiş biri olarak konuşuyorum - eğer paran çoksa gidilebilecek bir yer. ama tabi gitme amacına göre de değişir durum. eğer fitnesimi yaparım, havuzuma girerim, sosyeteye karışırım, e param da çok diyorsan git. ama fitnesimi yaparım, havuzuma girerim, sosyete olmasada pek çoğu kalbur üstü kişilerle aynı ortamda çalışırım ama çok para vermem diyorsan aynı bölgedeki Andora ya gideceksin. Son olarak da ben hayvan gibi vücut geliştirme yaparım ya da yapmak istiyorum diyorsan ikisine de gitme. kızılaya rekor'a git. ter kokar,akşamları kalabalık olur ama her taraf iyi vücutlu gaza getirecek kişilerle doludur. erkek muhabbeti çok olur. her türden kişi mevcuttur, hocaları işi çok iyi bilir ve vücut yaparsın. atlantisin fiyatları zaten belli. ben andorayı ve rekoru söyleyeyim. andora yıllık sınırsız üyelik peşin 850-900 tl. rekor yıllık sınırsız 450 tl. seçim sana kalmış.
ama benim gibi vücut geliştirme önce gelir diyenlerdeysen kesinlikle rekor derim. fakat bazı kişisel, işsel ve mesafesel problemlerden dolayı andorada çalışmaktayım. ama gönlüm hep rekordadır