Av Mevsimi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
MV5BMTYzMjkzODk4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTYzODQxNA@@._V1._SY314_CR2,0,214,314_.jpg

Oyuncular

Şener Şen (Ferman) , Cem Yılmaz (İdris) , Çetin Tekindor (Battal) , Okan Yalabık (Hasan) , Melisa Sözen (Asiye) , Rıza Kocaoğlu (Asit Ömer) , Nergis Çorakçı (Hatun) , Mustafa Avkıran (Müslüm) , Mustafa Avkıran (Müslüm)
Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın “Avcı” olarak bildiği Ferman (Şener Şen) ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren “Deli” İdris (Cem Yılmaz) cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan (Okan Yalabık) ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez”...

Öldürülen genç bir kız onları uyuşturucu taciri Asit’le, Türkiye’nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade’yle (Çetin Tekindor), kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir.

Hayatını eşine adayan, onun hastalığıyla boğuşan Ferman, boşandığı eşi Asiye’ye (Melisa Sözen) tutkuyla bağlı İdris, yeni mezun ve bu dünyaya yabancı Hasan... Çözmeye çalıştıkları cinayet, bu üç polisin hayatını değiştirecektir.

http://www.avmevsimifilm.com/#/video

http://www.imdb.com/title/tt1668191/

İzleyenler ne düşünüyor ?

Bence güzel bir film son derece kaliteli, oyuncuları ve çekimi var.

Sürükleyiciliği iyi film i izlerken hiç sıkılmadım.

3 Kere İzlediğim bir filmdir .

Bana Göre Katil Daha Fazla gizemli Hale getirilebilirdi .

yani filmin başından katilin kim oldugunu çözebiliyorsunuz . daha sonrası için tek heyecan . Tekindorun adamları işten kovdurtması ve dosyanın kapanması gibi riskler oluyor .

3 Kere İzlediğim bir filmdir .

Bana Göre Katil Daha Fazla gizemli Hale getirilebilirdi .

yani filmin başından katilin kim oldugunu çözebiliyorsunuz . daha sonrası için tek heyecan . Tekindorun adamları işten kovdurtması ve dosyanın kapanması gibi riskler oluyor .

bizde alışılmış amerikan gerilimleri gibi katil sona bırakılmamış. film sektorunde daha cok yol almalıyız her anlamda. efekt , senaryo , produksiyon harcamaları vs ....

her nekadar zengin babanın hasta kızını gorup bobrek hırsızılıgı oldugunu anlasamda güzel filmdi :D

her nekadar zengin babanın hasta kızını gorup bobrek hırsızılıgı oldugunu anlasamda güzel filmdi :D

Filmin son 10dk sında anlamışsındır ancak, ondan önce kızı göstermiyor nasıl anladın hayret doğrusu...

Back
Yukarı