Avuç içi Yaylı pense??

kaosfare

Üye
arkadaslar ben izmirde oturuyorum kollarımı ve ellerımı bıraz guclendırmek ıcın yaylı pense alcam ama nerden alacagımı bılemıyorum izmirde satan yer varmı acaba (alsancak,konak vs gibi)

Bilen biri yok mu :S

spor eşyası satan her yerde vardır . el/bilek yayı diyeceksin
izmirde spor esyası satan yer bılmıyorum o yuzden sordum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:09 ----------

Bizde bütün büyük marketlerde satılıyor
Büyük market derken??

arkadaşım kemeraltında war bi de konak da hükümet binasının karşısında deniz kenarının karşısında hemen bi body aletleri satan dükkan war ordan herşeyi temin edebilirsin

Arkadaşlar bileklerde fazla bir kalınlaşma olmadığını biliyorum ama sizce bu aletle düzgün çalışmalardan sonra nekadar bir gelişme sağlayabiliriz bilek ve el kısmında

Bilekler kilo almadan genişlemez zaten, onu unutun.
Bu aletle sadece karşınızdakinin elini sıktığınızda karşınızdakini kıvrandırabilirsiniz o kadar (:

cok dogru yha bu alett kuvvetı arttırıyo bende almayı dusunuorum .. Alıcamda suanlık dambullarla calısıyorum . Gunde 100 sol bılek 100 sag bılek inş. faydası olur .. Arıza çıkarmaz =)

been her akşam bu yayı 75 sağ 75 sol çalışıyorum iki set sonlara doğru çekemez hale geliyorum. ama ertesi gun hiç ağrı falan olmuyor. sizde durum nasıl ertisi gun ağrı olmazsa gelişim yokturr hipotezi doğrumudur.

Back
Yukarı